09 травня 2022

Учасники «Власного Рахунку» «Сільпо» отримали бонусів на понад 90 млн гривень із початку повномасштабної війни

Учасники «Власного Рахунку» «Сільпо» отримали бонусів на понад 90 млн гривень із початку повномасштабної війни
982

З 24 лютого 2022 року мережа супермаркетів «Сільпо» нарахувала своїм постійним покупцям-учасникам «Власного Рахунку» бонусів на загальну суму 90 474094 гривень. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Загалом із початку російського вторгнення і до 1 травня покупці накопичили балами майже 38,5 млн гривень. За цей час також відбулося дві великі хвилі виплат бонусів, остання — 1 травня 2022 на суму понад 26 млн грн.

Також у «Сільпо» вирішили, що всі бали, нараховані з дня повномасштабного вторгнення, будуть надалі називатися «Балами Перемоги». Бали «Власного Рахунка» стали для мережі символом того, що Україна переможе. Кожний бал перемоги означає, що все працює і не зупинилося: доставляються товари, відкриваються магазини, випікається хліб, поповнюються склади товарами і робиться ще мільйон повсякденних речей. 

Багато чого змінилося за останні місяці, тому були важкі роздуми і дискусія, чи вистачить у нас на це ресурсу, чи зможемо ми при цьому підтримати роботу наших магазинів і виконати нашу головну задачу — годувати людей. У решті решт ми не можемо інакше, не можемо обмежити нашу подяку вам за ваші візити до «Сільпо». Тому радіємо, що у нас із вами вийшло”, — розповідає Андрій Кузьменко, директор департаменту відносин з Гостями групи компаній Fozzy Group.

Нагадаємо, що один бал перемоги нараховується за кожну витрачену гривню в «Сільпо». А при розрахунку карткою Банку Власний Рахунок — 2 бали перемоги. Щотижня після 24 лютого покупці накопичують близько 350 млн балів перемоги. Персональні пропозиції теж повертаються. Бали перемоги і бонуси покупці «Сільпо» можуть передавати на допомогу ЗСУ та лікарням або витрачати на покупки в «Сільпо». З 24 лютого до 1 травня покупці перерахували до фонду «Повернись живим» понад 2 000 000 гривень. 

Читайте також: Постраждалі українці можуть отримати допомогу в магазинах Сільпо

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також