25 травня 2022

METRO Україна розпочинає благодійну акцію до Дня захисту дітей «METRO з українцями для дітей!»

METRO Україна розпочинає благодійну акцію до Дня захисту дітей «METRO з українцями для дітей!»
986

До Міжнародного дня захисту дітей METRO Україна розпочинає благодійну акцію «METRO з українцями для дітей!», щоб закупити в Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит» медичне обладнання, яке допоможе забезпечити своєчасний порятунок життя усім хворим та постраждалим від воєнних дій, що ведуться на території України. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Для участі в акції у період із 25 травня до 7 червня 2022 року необхідно купити в торговельному центрі METRO обрані товари іграшок, шоколаду ТМ Millenium та сухих сніданків ТМ START і ТМ АXA. П’ять відсотків вартості від продажу з вибраного переліку товарів, компанія передасть на закупівлю медичного обладнання в дитячу лікарню «Охматдит». Офіційні правила акції доступні за посиланням. Окрім цього, METRO Україна додатково перерахує на закупівлю обладнання 330 тисяч гривень без ПДВ.

Регулярні атаки з боку російської армії на медичні заклади роблять дедалі складнішим надання необхідної медичної допомоги тисячам. Усупереч усім жахам, медики дитячої лікарні «Охматдит» нарівні з військовими, силовиками та рятувальниками тримають удар. Під час воєнного стану за медичною допомогою можна звернутись до будь-якого доступного лікаря, який готовий надати всю необхідну професійну підтримку. Проте інтенсивність бойових дій в Україні призводить до великих пошкоджень інфраструктури країни та значних економічних втрат – відповідно погіршується існуюча гуманітарна ситуація та породжуються нові гуманітарні потреби, які необхідно негайно забезпечувати.

Відтак, кожен хто придбає в торговельному центрі METRO обрані товари іграшок, шоколаду ТМ Millenium та сухих сніданків ТМ START і ТМ АXA у період із 25 травня до 07 червня 2022 року, зможе долучитися до благодійної акції із закупівлі медичного обладнання в дитячу лікарню, адже 5% вартості від продажу з вибраного переліку товарів, компанія передасть саме на забезпечення потреби лікарні гостро необхідним обладнанням. Якщо немає можливості завітати у магазини мережі METRO, можна здійснити грошову пожертву на сайті dobro.ua. Окрім цього, METRO Україна додатково перерахує на закупівлю обладнання 330 000 гривень без ПДВ.

«До лікарні «Охматдит» постійно доставляють поранених, яким лікарі організації надають швидку кваліфіковану медичну допомогу та госпіталізацію. Війна не має вихідних, самовіддані лікарі і медсестри щоденно єдиним фронтом воюють за кожне життя. Нашим пріоритетом залишається допомога хворим і пораненим, безпека дітей і жінок, допомога всім біженцям із дітьми. Ми щиро вдячні компанії METRO Україна за потужну підтримку, за готовність долучитися до допомоги та розуміння значущості і важливості нашої справи! Кожне врятоване життя – це перемога України!», – коментує Володимир Жовнір, генеральний директор ОХМАТДИТу.

«Підтримку маленьких пацієнтів «Охматдит» наша команда розпочала рівно рік тому, коли долучилася до проекту благодійної платформи dobro.ua зі збору коштів на закупівлю мобільного відеобронхофіброскопу в цю дитячу лікарню. Передаючи дорогоцінне обладнання лікарям, які щодня рятують дитячі життя, наша команда надзвичайно раділа, що стала частиною цієї важливої справи і планувала проведення наступної благодійної акції до Дня захисту дітей у 2022 році.

Війна так і не дала стати реальністю багатьом планам, проте наше бажання допомогти лікарні та забезпечити «Охматдит» необхідним медичним обладнанням для порятунку дітей, стало ще більш нагальним та вкрай важливим у ці важкі часи для нашої країни. Я щиро захоплююся та дякую нашим лікарям – навіть у найтяжчі моменти невизначеності, навіть під обстрілами, ризикуючи власним життям, вони щодня безстрашно виходять на роботу та піклуються про своїх маленьких пацієнтів. Звитяга та незламність, які щодня демонструє український народ із самого початку війни – запорука нашої перемоги! Слава Україні! Героям Слава!», – коментує Олена Вдовиченко, генеральна директорка METRO Україна.

Після завершення благодійної акції METRO Україна перерахує благодійному партнеру – Міжнародному благодійному фонду «Українська Біржа Благодійності» 330 000 гривень без ПДВ від імені компанії та 5% вартості від продажу з вибраного переліку товарів на закупівлю медичного обладнання для Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Читайте також: «МЕТРО Україна» дала роз’яснення щодо роботи на росії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також