25 травня 2022

Завершився 2-й круглий стіл із серії заходів щодо Відновлення ланцюгів постачання галузі харчової промисловості в умовах воєнного та післявоєнного стану в України

Завершився 2-й круглий стіл із серії заходів щодо Відновлення ланцюгів постачання галузі харчової промисловості в умовах воєнного та післявоєнного стану в України
1090

Під час вебінару обговорили нагальні питання щодо оптимізації роботи складу в умовах війни, перерозподілу складських потоків, пошуку нових складських приміщень та можливості працювати "з колес", переїзду складу та налагодження роботи на новому місці, а також роботи складу в зоні бойових дій чи окупації.

Дякуємо спікерам за вичерпні та відверті доповіді, учасникам за проактивну участь, Програмі USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримку і можливість реалізувати проект! 

 

Учасники 2-го круглого столу у зворотньому зв’язку щодо користі заходу зазначили:
- Виніс для себе з вебінару чітке розуміння, як компанії диверсифікують ланцюги постачання та налагоджують експорт в умовах воєнного стану, а також яка роль складського потенціалу в сучасних умовах в Україні та за кордоном.
- Отримали практичні рішення стосовно перебудови логістичних ланцюгів при неможливості роботи з основними складами.
- Упевнився у необхідності пропрацювання "плану Б" на випадок критичної ситуації.
- Рекомендації спікерів стосовно кризових рішень в складській логістиці носять певною мірою загальний характер: гнучкість, відповідальність і командна робота персоналу компаній і т. д. Тим не менш, всі вони правильні, і цікаво було почути про досягнуті завдяки цим рішенням результати в кожному конкретному випадку, і в ARDIS Group, і в МХП, і в Fozzy Group.
- Дізнались як змінили свої процеси компанії та налаштовували логістику з настанням воєнного стану та багато ін.

 

Наступний, вже 3-ій круглий стіл із 5-ти, відбудеться 27 травня о 16:00 і на цей раз буде присвячено "Оптимізації транспортної логістики за часів воєнного положення".

 

В програмі вебінару прийматимуть участь топ-спікери практики з провідних компаній України, які поділяться власним досвідом, успішними кейсами та перевіреними порадами, як оптимізувати процеси транспортування продукції в реаліях сьогодення.


Зокрема,

- Про оптимізацію затрат на перевезення в умовах війни, на чому можливо економити, з якими труднощами зіткнулися в перші дні війні, що робили для пошуку водіїв та як організовували роботу при нестачі робітників розкаже Олександр Бабай, директор з логістики Fozzy C&C ТОВ "Експансія".

- Питання пошуку нових перевізників и нових маршрутів, перебудови логістичних ланцюгів поставки, практичний досвід і поради висвітлить Володимир Дудін, директор з логістики Володимир-Волинської птахофабрики, ТМ «Епікур» «Чеботурочка».

- Із доповіддю про Консолідацію вантажів як інструмент здійснення ефективної доставки по Україні в період війни виступить Юрій Свірський, директор з логістики, Кондитерської фабрики "Ярич".

- Про зміни принципів і моделей роботи транспортної та складської логістики компанії PepsiCo Україна, пошук альтернатив в умовах військового стану розкаже Артем Попенов, керівник департаменту логістики "Пепсіко Україна".

Якщо Ви ще не встигли зареєструватись, посиланням https://bit.ly/USAID2022

Кількість місць обмежена.

До зустрічі!

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також