08 червня 2022

VARUS здійснив 40 «Смачних дитячих мрій»

VARUS здійснив 40 «Смачних дитячих мрій»
1083

За результатами конкурсу «Смачна дитяча мрія» від VARUS, що проводився до Дня захисту дітей, мережа супермаркетів реалізувала їстівні побажання з дитинства для сорока щасливчиків. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Про свою смачну мрію дитинства розповіли майже 330 людей, які й стали учасниками конкурсу. Найпопулярніші побажання, звісно, – це солодощі. Першість – за тортами, серед яких найпоширеніший «Київський». Як свою дитячу мрію його згадали майже 50 учасників конкурсу. Також популярні цукерки, морозиво, шоколадні батончики, особливо, «Снікерс» та «Баунті». Проте, як виявилося, не всі дитячі мрії солодкі. Серед побажань зустрічалися не тільки солодкі продукти. Наприклад, чорноморські креветки, котлети з індички, лапша швидкого приготування та картопляні деруни. Та найдивніше – хвостики оселедця: «В дитинстві з братами та сестрами сперечалися, кому дістанеться хвостик від оселедця. А зараз ніхто його їсти не хоче», - написала одна із учасниць конкурсу.

«Коли ми придумували механіку конкурсу і пропрацьовували ідеі, команда пригадувала свої смачні мрії. І у кожного це були такі теплі спогади. Тож, ми зрозуміли, що і клієнтів така наша ініціатива порадує, спонукає зануритись у дитинство і відчути смак дитячої їстівної мрії. Зараз, аналізуючи результати конкурсу і отримуючи відгуки від клієнтів, які перемогли і смачну мрію яких ми реалізували, ми розуміємо, що ідея та її реалізація були круті. Радіємо дуже, що змогли порадувати наших любих клієнтів»,  - говорить директор з маркетингу VARUS Ольга Румянцева.

Нагадаємо, що конкурс проходив з 27 травня по 3 червня і був приурочений до Дня захисту дітей. За його умовами, учасники повинні були розмістити на своїй сторінці в Instagram допис про те, чим хотіли посмакувати в дитинстві – розповісти про свою їстівну мрію. Щодня VARUS здійснював їстівну мрію з дитинства для п’яти щасливчиків, які обирались за допомогою сервісу random.org.

Читайте також: Подаруйте дитинство без війни — перерахуйте бонуси VARUS на допомогу дітям

  Новини рітейлу в Україні, контакти рітейлу в Україні, всі мережі України, перелік мереж україни, перелік усіх магазинів України, новини роздрібних магазинів України

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також