10 червня 2022

ОККО збільшила обсяги допомоги фонду «Повернись живим»

ОККО збільшила обсяги допомоги фонду «Повернись живим»
1382

Мережа АЗК ОККО розширила програму допомоги пальним благодійному фонду «Повернись живим». На початку червня відвантажено чергову партію нафтопродуктів загальним об’ємом понад 11 тисяч літрів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Це не перший приклад партнерства ОККО та одного з найбільших благодійних фондів України, що на постійній основі здійснює забезпечення технічними засобами військових. Наприкінці лютого мережа ОККО уже передала на потреби організації 50 тисяч літрів пального.

«Наше ключове завдання – підвищення ефективності окремих підрозділів у війні та забезпечення потреб українських воїнів. Уся робота здійснюється в тісній взаємодії та координації з керівництвом частин та командуванням ЗСУ. На потреби наших військових ми вже передали майже 20 тис. бронежилетів та понад 100 автомобілів, 3 тис. квадрокоптерів та БПЛА, понад 17 тис. радіостанцій», - коментує директор з розвитку та партнерства «Повернись живим» Олег Карпенко.

«На сьогодні у нас діють вже чотири програми по допомозі військовим та постраждалим від війни. Крім співпраці з «Повернись живим», годуємо безкоштовно захисників і захисниць у гарячих точках; допомагаємо пальним фондам, які займаються евакуацією, доставкою гуманітарних вантажів, авто для ЗСУ; на початку місяця запустили також проєкт з допомоги  пальним для потреб відновлення інфраструктури Чернігова та низки міст Київської області – Ірпеня, Гостомеля, Бучі, Ворзеля, Бородянки. Зосередилися на тому, у чому у нас є експертиза, це дозволяє нам доволі швидко розгорнути програми й надавати ресурс», - коментує керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

Станом на кінець травня загальний обсяг допомоги наданої за сприяння компанії на потреби оборони й підтримки потерпілих від війни склав близько 50 млн грн.  

Читайте також: ОККО допомагає пальним Чернігову та деокупованим містам Київщини

 

Новини рітейлу в Україні, контакти рітейлу в Україні, всі мережі України, перелік мереж україни, перелік усіх магазинів України, новини роздрібних магазинів України, новости ритейла украины,

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також