19 серпня 2022

"Сільпо" + S.T.A.L.K.E.R. 2: супермаркет - посвята життєстійкості українців

"Сільпо" + S.T.A.L.K.E.R. 2: супермаркет - посвята життєстійкості українців
1853

Відкрився супермаркет "Сільпо" у стилі всесвіту S.T.A.L.K.E.R. Цей проєкт є спільною творчістю двох брендів з українським корінням, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У ритейлері наголошують, що новий концепт став своєрідним символом життєстійкості українців. Проєкт був задуманий ще влітку 2021-го, магазин мав відкритися в березні 2022-го, але повномасштабне вторгнення рф стало на заваді цим планам. Та все ж у серпні магазин було відкрито.

Будівля та інтер'єр були готові минулого року, а обладнання в цьому магазині майже все нове – те, яке евакуювали з інших "Сільпо" - напевно, це робить супермаркет ще більш спорідненим всесвіту S.T.A.L.K.E.R.

У новому "Сільпо" ритейлер прагнув відтворити гру в найдрібніших деталях. На стінах всередині магазину вперше можна побачити концепти з гри S.T.A.L.K.E.R. 2, які створили художники GSC Game World. Стіни внутрішнього периметра стилізовані під закинуті індустріальні будівлі з Темної Долини - з розбитими шибками, попереджуючим знаком про Кровососа, пошкодженими складськими дверима і повітропроводом. Частина колон всередині стилізовані під сосни, що ростуть поруч з "Дугою". Усі вказівники для навігації магазином стилізовані під різні локації гри: наприклад, у м'ясному відділі вивіскою слугують паливні баки з імітацією вогню.

Кавовий бутик при вході оформлений як бункер Сидоровича. Тут є кава, яку компанія постійно імпортує й обсмажує на заводі у Ворзелі.

Рибний відділ натякає на Лабораторію Х18. З неігрових елементів тут є риба власного копчення і соління, акваріум з устрицями і, звичайно, імпортна й українська свіжа риба з чистих водоймищ.

У хлібному відділі є батони і багети. Вони випікаються тут же , на місці в печі на дровах. Ще тут є все, за що покупці люблять "Сільпо": солодощі "Власної кондитерської", крафтові продукти "Лавки традицій", смаколики для веганів та суперфуди у відділі "Здравоїжа", власна піца і навіть квітковий бутик, а ще тисячі товарів "Власного імпорту" від вина до хамону.

Вперше всесвіт S.T.A.L.K.E.R. відтворений в реальному житті на площі 1604,3 кв.м. Розрахуватися за смачні артефакти можна на восьми класичних касах та п'яти самокасах.

Читайте також: Три супермаркети "Cільпо" вшосте потрапили до переліку найкращих магазинів Європи

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також