24 серпня 2022

«Полиці чекають і ми чекаємо»: комунікація з вірою в перемогу від Auchan Україна

«Полиці чекають і ми чекаємо»: комунікація з вірою в перемогу від Auchan Україна
1510

Через окупацію Півдня та Сходу цього року магазини не зможуть виставити на продаж мелітопольську черешню, херсонські кавуни чи помідори, кримські вина. Зазвичай ці продукти стояли у конкретних відділах на конкретних полицях. І коли таких товарів немає в наявності на полицях часто пишуть: “Очікуємо на постачання”. В Auchan Україна вирішили зарезервувати місце під ці товари. Буквально залишити ці полиці пустими. Таким чином мережа прагне показати, настільки ми чекаємо визволення українських територій, а з ними повернення звичних і улюблених товарів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Поки в країні триває війна, кожна компанія вчиться працювати в нових умовах і долає складні виклики, зумовлені ситуацією. Окрім цього, український бізнес активно підтримує як економіку країни так і наших захисників. Auchan Україна не є виключенням. Магазини мережі працюють на повну силу, забезпечуючи населення продуктами першої необхідності. Окрім того, компанія активно допомагає долати наслідки війни своїм співробітникам через благодійний фонд «Auchan з Тобою» та надає посильну допомогу армії. Цього тижня, Auchan Україна запустив вірусну комунікацію, яка не тільки викликала позитивні емоції в українців, а й неабияк розлютила наших ворогів.

З перших днів повномасштабного вторгнення Auchan Україна оперативно переорієнтував ланцюжки постачань та уклав договори на імпорт, забезпечивши в такий спосіб відсутність пустих полиць. Але в асортименті магазинів Auchan є товари, які складно замінити і наразі неможливо доставити.

Зазвичай пусті полиці наводять паніку і страх не лише на продавців, а й на покупців. Проте цього разу відсутність певних товарних позицій на звичних місцях у магазинах мережі Ашан не свідчила про підвищений попит. Через окупацію Півдня та Сходу України цьогоріч Ашан не зміг виставити на продаж певні товари. Ці продукти стояли у визначених відділах на конкретних полицях. Там їх звикли шукати покупці. Коли запас таких товарів вичерпується, у супермаркетах часто пишуть: «Очікуємо на постачання». Сьогодні ці слова стосовно дефіцитних товарів з окупованих територій набувають нового змісту. Такі полиці не хочеться заповнювати іншими товарами.

Тому, у компанії вирішили продемонструвати, як сильно кожен з нас чекає на визволення українських міст, через очікування на продукти, які звідти походять. Задля цього в магазинах залишили пусті полиці та ящики під такі продукти, як херсонські кавуни та помідори, сіль «Артемсіль», томатні пасти та кетчупи «Чумак», бичок бердянський та кримські вина. Їхнє місце займали стилізовані банери із силуетами відсутніх товарів із написами: «Полиці чекають. І ми чекаємо! Віримо в українських героїв» у знак того, що всі чекають на звільнення українських територій і нарешті можна буде посмакувати херсонським кавуном чи підняти келих кримського вина за українських героїв.

Така акція викликала хвилю щемливих емоцій у покупців і вкотре нагадала, що сьогодні все залежить не від логістичного маршруту, а від злагоджених дій наших героїв та згуртованості бізнесу й українців в тилу. Приємним бонусом стала обурена реакція серед проросійських спільнот у Криму, які поки обурюються, але розуміють, що зовсім скоро кожен українець матиме змогу відкрити на День Незалежності пляшку кримського вина з кодом 482.

Читайте також: Auchan і METRO продовжать працювати на росії

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також