09 вересня 2022

Понад 500 000 українців підтримали соціальні ініціативи EVA

Понад 500 000 українців підтримали соціальні ініціативи EVA
1335

Лінія магазинів EVAпродовжує реалізовувати системні благодійні проєкти, спрямовані на підтримку ЗСУ, ТРО та людей, що опинились у скрутній ситуації через вторгнення рф. Вже понад пів мільйона клієнтів підтримали ініціативи мережі. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

З першого дня повномасштабного вторгнення російських військ в Україну EVA разом з усією державою почала жити воєнним життям: запровадила ряд актуальних проєктів, в рамках яких і сьогодні проводить збір коштів та необхідної продукції для ЗСУ, ТРО, переселенців, медичних закладів, надає посильну допомогу за запитами волонтерів та військових. Нещодавно компанія придбала для зенітної ракетної бригади повітряного командування «Схід» 200 бронежилетів ІV класу за стандартами НАТО виробництва американської компанії CAA Industries вартістю 119 668 $.

Оперативний штаб, організований у EVA 26 лютого, задовольнив вже 378 запитів на гуманітарну та соціальну допомогу зі 140 міст по всій Україні. За зверненнями представників ЗСУ, волонтерських та громадських організацій станом на 31 серпня передано понад 110 000 одиниць необхідних товарів на суму понад 4,9 млн грн.

З кінця лютого компанія забезпечує комплексними обідами поранених захисників України, що знаходяться на лікуванні у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова. Для них на потужностях ресторану у центральному офісі приготовано вже близько 20 000 порцій, які співробітники EVA доставляють щодня включно з вихідними.

З 16 серпня EVA масштабувала проєкт «Корзини допомоги» на 258 магазинів мережі. До того протягом трьох місяців він працював локально у Львівській області. За цей час вдалося зібрати понад 200 коробок із товарами гігієни та догляду за тілом, репелентами, шкарпетками тощо. 150 коробок партнер проєкту – БФ «КОЛО» – вже розподілив між 13 військовими частинами та формуваннями ЗСУ. Решта допомоги підготована для відправки нашим сміливим захисникам і захисницям. Ознайомитись зі звітністю та дізнатись про магазини, у яких встановлено корзини для збору допомоги, можна на сторінці проєкту.

517 000 клієнтів вже долучилися до проєкту «Підтримай захисників» та переказали на касах магазинів EVA 7 093 012 грн до фонду «Повернись живим». Зокрема сума зборів за третій місяць склала 2 986 668 грн. На ці кошти фонд придбав та передав у якості компетентної допомоги військовим 63 радіостанції Motorola XiR P8600i VHF, а також ліцензії та додаткові батареї до них. Детальніше з умовами проєкту та звітами про використання коштів можна ознайомитись на сторінці.

Станом на 31 серпня 65 000 учасників програми лояльності EVAМОЗАЇКА переказали 800 000 грн у вигляді бонусів на допомогу дітям-сиротам, евакуйованим до Туреччини в рамках ініціативи «Дитинство без війни». За кошти, зібрані в період з 16 липня по 15 серпня (253 330 грн) для підопічних проєкту придбали 1740 кг морозива, 1254 кг ковбасних виробів та 1200 кг бакалійної продукції. Дізнатися більше про проєкт можна на сторінці «Дитинство без війни». Підтримати ініціативу бонусами EVA МОЗАЇКА можна на сторінці «Благодійність» сайту EVA BLOG.

Крім того, у вересні в рамках соціальної кампанії #ДЯКУЮ, приуроченої до 20-річчя EVA, мережа спільно з партнерами Visa та Monobank реалізує спеціальну благодійну ініціативу на підтримку проєкту «Дитинство без війни». З 1 по 30 вересня 5 грн з кожної покупки на суму від 150 грн, оплаченої карткою Visa в магазинах EVA та на EVA.UA, будуть направлені на забезпечення необхідним дітей, евакуйованих до Туреччини. З 5 вересня, у разі оплати таких покупок карткою Visa від Monobank, суму перерахувань на проєкт, буде подвоєно.

«Допомогу, яку наша компанія надає разом з клієнтами, безумовно, можна виміряти в грошах. Але насамперед це не гроші, не товари, не дрони і не бронежилети, які ми купуємо, збираємо та передаємо. Це бажання кожного з тисяч працівників і мільйонів клієнтів EVA докласти своїх зусиль і частку своєї душі до нашої спільної перемоги», – підсумувала виконавча директорка ТОВ «РУШ» (EVAта EVA.UA) Ольга Шевченко.

Читайте також: Не святкуємо, але відзначаємо: нестандартний день народження EVA

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також