16 вересня 2022

Мережа АЗК WOG звітує щодо сплати податків та зборів

Мережа АЗК WOG звітує щодо сплати податків та зборів
1357

Мережа АЗК WOG продовжує традицію, започатковану кількома роками раніше, щодо публічного звітування стосовно сплачених податків. За 8 місяців 2022 року компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 4,4 млрд грн.

Окрім забезпечення країни пальним, сплата податків є одним із ключових зобов’язань WOG як бізнесу. Це особливо важливо в часи війни, коли економіка країни потребує чималої підтримки.

Сумарно за період із січня до серпня 2022 року мережа АЗК WOG сплатила до Держбюджету понад 4,4 млрд грн. У цю суму входять податки, сплачені при розмитненні нафтопродуктів, купівлі нафтопродуктів на внутрішньому ринку, а також податки на заробітну плату працівників, ПДВ від реалізації товарів та послуг, податок на прибуток, ліцензійні платежі та інші обов’язкові види платежів до бюджетів різних рівнів. Цифра сплачених податків особливо вражає на тлі того, що з початку повномасштабної війни майже 20% АЗК WOG були знищені чи знаходяться на тимчасово окупованій території.

«Ми вважаємо, що український бізнес сьогодні як ніколи має бути соціально відповідальним та ставити перед собою не тільки бізнесові цілі, але й вимірні соціальні та гуманітарні. Так, від початку великої війни WOG спрямував понад 18 млн грн на підтримку благодійних та волонтерських фондів, громадських та державних ініціатив. Ці кошти були спрямовані на закупку спорядження, обладнання для ТРО, спеціального обладнання та техніки для ЗСУ, медичного транспорту, обладнання та медикаментів для лікарень», - зазначив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Окреме місце в діяльності компанії відведене підтримці волонтерів та парамедиків, які рятують поранених військових та цивільних з найбільш гарячих точок. «Якщо перші звернення до нас були випадковими, то зараз ми самі цілеспрямовано залучаємо та забезпечуємо пальним організації, що спеціалізуються на евакуації. Це той напрямок, коли пальне дорівнює життю, а допомога від WOG вже вимірюється десятками тисяч літрів бензину та дизелю», -  підкреслив Геннадій Карлінський.

Мережа АЗК WOG й надалі продовжуватиме виконувати свою гуманітарну місію, а також  зобов’язання перед суспільством, забезпечуючи його пальним та сумлінно сплачуючи всі податки та збори.

Читайте також: WOG та Благодійний Фонд Сергія Притули в межах проєкту «Добробонуси» закуплять 3 евакуаційні авто для ЗСУ (trademaster.ua)

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також