27 вересня 2022

WOG запрошує дітей намалювати Україну мрії для різдвяної «Дивокави»

WOG запрошує дітей намалювати Україну мрії для різдвяної «Дивокави»
1572

Мережа АЗК WOG четвертий рік поспіль запрошує маленьких українців стати авторами дизайну святкових зимових горняток. Для цього потрібно намалювати малюнок на тему «Україна моєї мрії», надіслати його на конкурс «Твори різдвяну дивокаву». Три найкращі роботи традиційно прикрасять різдвяні горнятка, які з’являться у WOG CAFE в день Святого Миколая – 19 грудня.

Взяти участь у конкурсі можуть діти, віком до 16 років, які проживають на території України або через війну разом з рідними виїхали за кордон. Оргкомітет прийматиме малюнки з 26 вересня до 16 жовтня 2022 року.

Для участі в конкурсі потрібно зробити кілька кроків:

1. Дитина має власноруч намалювати малюнок на тему «Україна моєї мрії» на аркуші формату не менше А4.

2. Завантажити фото чи сканкопію малюнку на веб-сторінку конкурсу, вказавши ім’я, прізвище, вік дитини, місце постійного проживання та номер телефону її законного представника. Малюнок також можна завантажити в Instagram з  хештегом #різдвянадивокава2022. У дописі обов’язково зазначити прізвище, ім’я та вік дитини, а також місце її постійного проживання.

3. На конкурс можна подати один малюнок від однієї дитини.

4. Оригінал малюнку потрібно зберігати до оголошення фіналістів конкурсу.

5. Фіналісти конкурси мають надіслати малюнок організатору конкурсу.

Більш детально з правилами можна ознайомитися на веб-сторінці конкурсу.  

«Конкурс малюнку «Твори різдвяну дивокаву» став доброю традицією WOG. Ми віримо, що розвиток потенціалу дитини – це найкраще підґрунтя для формування її як особистості. Для нас важливо, щоб кожна дитина, незалежно від того, живе в селі, мегаполісі чи тимчасово змінила місце проживання, незалежно від її фізичних можливостей, рівня достатку сім’ї тощо мала змогу проявити свої здібності та показати світу свій талант. Тому продовжуємо розвивати цей проєкт, наповнюючи його новим змістом та підкреслюючи можливість реалізації для кожної дитини в своїй країні – Україні», - розповів Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Спостережна рада, до складу якої увійдуть митці та громадські діячі, обере фіналістів конкурсу. З-поміж них визначать трьох переможців відкритим голосуванням на сайті проєкту. Саме їхні малюнки й прикрасять святкові горнятка WOG CAFÉ та зігріють серця мільйонів українців.

«Мрій, навіть коли важко, навіть коли страшно. Навіть коли безнадійно, все одно мрій. А головне – знай, що твій дім чекає на тебе, де б ти не був. Дім – це твоє місце сили. Ти можеш відновити його завжди. Головне – відновити в собі Україну. Бо саме ти є її корінням, паростком, кроною. Ти обов’язково станеш сильним деревом. І зацвіте наш сад – Україна», - наголосила Ірма Вітовська-Ванца, акторка, громадська діячка, представник спостережної ради конкурсу.

«Проєкт, започаткований WOG, дає дітям надію, що їхні мрії можуть втілитися. Їхній творчий доробок може побачити весь світ. Кожен, хто питиме каву чи чай з горняток, на яких є дитячі малюнки, бачитиме, про що мріяв маленький художник. Подумки підтримуватиме його. І ця велика синергія захоплення, емоцій, добра, співчуття, спільної праці дійсно може творити дива», - надихнув до участі в конкурсі Ахтем Сеїтаблаєв, актор та режисер, представник спостережної ради конкурсу.

«В часи війни творчість може стати рятівним колом. Вона зцілює. Через неї діти не лише висловлюють свої почуття, але й можуть донести світу те, що для них важливо, – розповісти про Україну, яку бачать у своїх мріях», - підкреслив Сергій Дмитрієв, священник, капелан, керівник ГО «Елеос-Україна», представник спостережної ради конкурсу.

Всі фіналісти отримають подарунки від партнера конкурсу Enjoy the wood. А переможці разом із родинами проведуть дивовижний сімейний вікенд у мальовничому готелі Rixos Prykarpattya.  

Читайте також: WOG та Благодійний Фонд Сергія Притули в межах проєкту «Добробонуси» закуплять 3 евакуаційні авто для ЗСУ

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також