07 жовтня 2022

WOG і Благодійний Фонд Сергія Притули передали ЗСУ три евакуаційні авто

WOG і Благодійний Фонд Сергія Притули передали ЗСУ три евакуаційні авто
1683

Мережа АЗК WOG та Благодійним Фондом Сергія Притули передали Збройним Силам України три евакуаційні машини, які допоможуть врятувати захисників, що постраждали на полі бою. Кошти на їх покупку були зібрані в межах проєкту «Добробонуси», до якого долучилися десятки тисяч клієнтів WOG. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Кожен із них перерахував  зі свого бонусного рахунку PRIDE ту кількість бонусів, яку хотів спрямувати на добру справу. WOG конвертував їх у гривні та перевів на рахунок Благодійного Фонду Сергія Притули для закупівлі машин швидкої допомоги.

«Відгук на цю ініціативу з боку наших клієнтів був неймовірний. Вони прагнули зробити свій внесок у порятунок життів захисників та захисниць, переказуючи накопичені бонуси PRIDE на закупівлю швидких. За перші чотири доби ми зібрали перший мільйон, що вкотре довело – український народ продовжує вражати згуртованістю, прагненням підтримати й допомогти.

WOG із перших днів широкомасштабної війни сфокусувався на підтримці тих, хто рятує життя – вивозить поранених військових, цивільних та маломобільних людей із зон активних бойових дій. «Добробонуси» – один із багатьох проєктів, які компанія реалізовує в межах обраної стратегії. Щомісяця ми запускаємо нові ініціативи, які є вимірними та мають на меті врятувати ще більше життів», – підкреслив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

«Швидкі, надійні та добре обладнані евакуаційні машини супроводжують контрнаступ українського війська. Вони – це та «золота година» для кожного нашого бійця. Машинки вже відправляються у підрозділи рятувати життя наших хлопців та дівчат. Дякую усім, хто зробив цей проєкт можливим. Дякую WOG за позицію та ініціативу», - підкреслив Сергій Притула, засновник Благодійного Фонду Сергія Притули.

Підрозділи ЗСУ вже отримали евакуаційні авто, які закупили в межах проєкту «Добробонуси». Та на цьому WOG не спиняється. Цього місяця компанія планує передати медичне обладнання для операційних одній з лікарень Львова. А в кінці жовтня стартують нові проєкти, до яких долучаються й партнери WOG, щоб спільними зусиллями зробити ще більше для допомоги та порятунку.

Читайте також: WOG запрошує дітей намалювати Україну мрії для різдвяної «Дивокави»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також