19 жовтня 2022

«Сільпо» відновила збір відпрацьованих батарейок

«Сільпо» відновила збір відпрацьованих батарейок
991

Мережа супермаркетів «Сільпо» відновила збір відпрацьованих батарейок для переробки. За минулий рік ритейлер зібрав понад 10 тонн батарейок, щоб відправити їх на переробку, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Навесні збір бууло тимчасово припинено, проте вже з 19 жовтня покупці «Сільпо» зможуть знову здавати батарейки більш як у 270 супермаркетах. Контейнери традиційно розміщено на пакувальному столі для продуктів або біля контейнерів збору вторсировини.

Кожен покупець може здати до 50 штук портативних батарейок чи акумуляторів за один візит. У контейнери в «Сільпо» можна здати батарейки місткістю до 7 А/год таких типів:

●     пальчикові батарейки та акумулятори від розмірів AAA до D, а також типу «Крона»;

●     батарейки-таблетки різних типів;

●     акумулятори від мобільних телефонів та ноутбуків;

●     павербанки.

Після збору в «Сільпо» батарейки потрапляють на ліцензований склад, звідки після накопичення партії їх відправляють на переробку на завод GreenWEEE в Румунії в рамках партнерства з мережею «Батарейки, здавайтеся!».

Переробку фінансує «Сільпо» спільно з постачальниками батарейок – Panasonic, GP Batteries, Duracell, VARTA, Energizer, VIDEX та Camelion відраховуючи відсоток з кожної проданої батарейки на утилізацію уже вживаних.

Читайте також: Емоційне відкриття «Сільпо» у Рівному

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також