17 листопада 2022

Плюс новий VARUS у столиці

Плюс новий VARUS у столиці
1225

19 листопада ще один новий VARUS відкриє свої двері у Києві. Сучасний магазин розташувався у БФК LAKE PLAZA на вулиці Героїв полку “Азов” (колишня Маршала Малиновського), 12А. Запрошуємо мешканців Оболоні на відкриття. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Новий VARUS — це не звичайний супермаркет, а ще й стильний фуд-хол зі свіжими овочами, сирами та м’ясними делікатесами різних країн світу. Традиційно ви знайдете тут і товари власних торгових марок, які поєднують в собі високу якість та розумну ціну. А ще прямо тут, у VARUS CAFE, можна перекусити свіжою піцою, салатами та страви WOK, поласувати тепленькою випічкою, десертами та запашною кавою.

Каси самообслуговування та сервіс Scan&Go — у новому супермаркеті VARUS все готове для ваших комфортних та, головне, швидких покупок без черг. Крім того в магазині ви можете скористатися послугою самовивозу при попередньому замовленні продуктів онлайн.

До відкриття супермаркету клієнтів чекають вигідні акційні пропозиції — тож не пропустіть. Приходьте у новий VARUS в БФК «LAKE PLAZA», робіть вигідні покупки та наповнюйте свій стіл різномаїжжям щодня!

Читайте також: Мережа VARUS задонатила 1 млн гривень на морські дрони

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також