29 листопада 2022

Adidas розслідує повідомлення про зухвалу поведінку Каньє Веста

Adidas розслідує повідомлення про зухвалу поведінку Каньє Веста
1176

Adidas розпочинає розслідування звинувачень у неправомірних діях репера Каньє Веста, який, за свідченням колишніх співробітників компанії, показував їм на співбесіді матеріали порнографічного змісту. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

Компанія заявила, що отримала анонімний лист із кількома звинуваченнями на адресу репера. З посиланням на інтерв'ю з більш ніж двома десятками колишніх співробітників Yeezy і Adidas, у листі були наведені докладні твердження про те, що Вест показував порнографію співробітникам Yeezy на нарадах, обговорював порно і демонстрував на співбесідах інтимну фотографію своєї колишньої дружини Кім Кардашян, її відверте відео та свої власні секс-відео членам команди.

Передбачається, що в листі також звертається увага на «токсичну та хаотичну обстановку», яку, за їхніми словами, створив Вест, а також на «дуже хвору модель хижацької поведінки стосовно жінок».

«Нині незрозуміло, чи є звинувачення, викладені в анонімному листі, правдою. Однак ми дуже серйозно ставимося до цих звинувачень і вирішили негайно розпочати незалежне розслідування, щоб відповісти на них», - заявили в Adidas.

Раніше на цьому тижні один з найбільших акціонерів Adidas, Union Investment, направив компанії листа з проханням надати більш детальну інформацію про претензії і про те, коли внутрішні звинувачення були вперше доведені до керівництва. Модний бренд Веста Yeezy спочатку співпрацював з Nike у 2009 році, але у 2013 році перейшов до Adidas.

Читайте також: Adidas втратить $250 прибутку через розрив з Каньє Вестом

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також