01 грудня 2022

SOCAR запускає новорічний благодійний проєкт

SOCAR запускає новорічний благодійний проєкт
1371

Відсьогодні стартує новорічний проект SOCAR спільно з благодійною платформою dobro.ua та фондом «Діти Героїв». В рамках ініціативи збиратимуться кошти на подарунки дітям, які втратили своїх батьків. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Стати чарівником та здійснити новорічні бажання українських дітей дуже просто – достатньо на АЗК SOCAR придбати спеціальну листівку із зображенням дитячих малюнків. Її можна залишити собі на згадку, а можна написати теплі новорічні побажання дитині та покласти її у скриньку. SOCAR гарантовано доставить ваше привітання адресатові. Приєднатися до проєкту  також можуть користувачі додатку Level, здійснивши благодійний внесок за допомогою  мобільного додатку чи на платформі dobro.ua

«Так, нам ніколи не вдасться повернути дітлахам найрідніших людей… Але в наших силах подарувати дітям різдвяний настрій та передати заповітний подарунок від Святого Миколая. Ми дуже вдячні нашим партнерам за можливість втілити в життя новорічну казку для маленьких українців», - зазначає Олена Осипчук, PR-директор SOCAR Energy Ukraine. 

«Українці мусять пам’ятати про кожного, хто захищає Україну. Ці люди - справжні герої сучасності, а діти героїв тепер потребують тепла і підтримки, якими їх одаровували батьки. Станьмо підтримкою для малечі», - каже Ірина Гуцал, директорка dobro.ua.

«На жаль, зараз багато дітей виявилися позбавленими батьківської опіки. Тому в цей складний час ми хочемо стати для наших підопічних чарівниками у День Святого Миколая, даруючи своє тепло та турботу», - зазначила Анна Хоменко, керівник напряму надання допомоги БФ «Діти Героїв».

Двадцять гривень від вартості кожної листівки та кошти, зібрані через додаток Level, будуть направлені на придбання подарунків. Кожен з дітей отримає персональний подарунок – саме той, який дитина загадала й намалювала. 

Читайте також: Компанія SOCAR відбудувала школу в Ірпіні

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також