01 вересня 2022

Компанія SOCAR відбудувала школу в Ірпіні

Компанія SOCAR відбудувала школу в Ірпіні
1173

В рамках проекту «SOCAR. Україна. Разом», SOCAR Energy Ukraine відновила пошкоджену школу №12 імені Заріфи Алієвої. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Сьогодні, першого вересня, учні прийшли до відремонтованої школи №12, яка ще декілька місяців тому була напівзруйнована загарбниками. Тепер вона має новий дах, вікна та вітражі, оновлений фасад, відремонтовані класи та кабінети, спортзал, який найбільше постраждав від вибуху, а також встановлені санвузли в бомбосховищі.

«Для нас велика радість повернути дітям можливість навчатися в стінах рідної школи. Для SOCAR справа честі підтримувати Україну та українців у будь-які часи, а особливо – зараз, коли так багато руйнувань й багато хто потребує допомоги», - зазначив Ігор Орлов, директор мережі SOCAR

 «Ми вдячні компанії SOCAR за долучення до відновлення нашого міста й школи №12 зокрема. Тепер діти мають змогу розпочати новий навчальний рік як належить – у гарному відремонтованому приміщенні», - заявив голова м. Ірпінь, Олександр Маркушин.

Читайте також: Компанія SOCAR приєдналась до відбудови міста Ірпінь

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також