03 січня 2023

Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні роздала 150 000 продуктових наборів родинам, які постраждали від війни

Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні роздала 150 000 продуктових наборів родинам, які постраждали від війни
1144

Мільйони українців покинули рідні міста і села, сотні тисяч сімей залишилися без засобів до існування і потребують підтримки й допомоги з базовими потребами. “Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні” продовжує підтримувати дітей і їхні родини, що потерпають через війну.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз організації. Одна з програм продуктові набори, які отримують мешканці деокупованих територій та зони бойових дій, переселенці та соціально незахищені групи населення.

150-тисячний набір отримала у Миколаєві сім’я Оксани. Її чоловік був мобілізований із початком війни і перестав виходити на зв’язок з 9 квітня, саме село, де мешкала родина, було під окупацією. Уже більше восьми місяців сім’я не отримувала жодної звістки про чоловіка. Оксана продовжує вірити в те, що він живий, і тяжко працює, щоб забезпечити необхідним своїх дітей. Набір із найбільш потрібними продуктами харчування має допомогти їм в цей дуже непростий час.

Спільними зусиллями “Фундація Дім Рональда МакДональда” та волонтери-працівники McDonald’s пакують та передають продукти харчування потерпілим від війни. До складу набору входять такі продукти, як крупи, борошно, цукор, хлібні вироби, тушковане м’ясо, олія, молоко, макарони, дитяче харчування, цукерки, чай/кава тощо (склад різниться). Один набір забезпечує харчування родини з 2-3 осіб на 4-5 днів. Фонд відправляє їх у місцеві адміністрації, гуманітарні штаби та волонтерські організації, які допомагають з розповсюдженням. За весь час Фундація співпрацювала з більш ніж 280 організаціями, а сума допомоги склала більше 53 000 000 грн.

Підтримка бізнесів і фондів допоможе продовжувати програму продуктових наборів в Україні. Інформація про те, як долучитися — на rmhc.org.ua.

Читайте також: Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні 6 років

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також