10 січня 2023

Катерина Калюжна на Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини

Катерина Калюжна на Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини
1065

10 лютого 2023 року в Києві відбудеться щорічна Міжнародна бізнес-конференція Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини. Спікерка Катерина Калюжна презентує доповідь «Емоційна складова комунікації. Що зараз чекає клієнт?».

BIG TRADE-MARKETING SHOW – це must-visit подія для маркетологів України. На заході ви отримаєте високу концентрацію практичних знань, спікери провідних компаній поділяться своїми успішними кейсами та інструментами для підвищення ефективності трейд-маркетингової функції у ваших компаніях.

Лейтмотивом програми конференції BIG TRADE-MARKETING SHOW у 2023 році стали ключові та найактуальніші світові та локальні тренди у трейд-маркетингу:

Серед спікерів конференції буде Катерина Калюжна, Senior Research Executive, Brand Guidance Kantar Ukraine. Вона виступить із темою «Емоційна складова комунікації. Що зараз чекає клієнт?».

Kantar Ukraine є провідною компанією з даних, аналізу та довірених порад в Україні та сусідніх країнах Східної Європи.

Kantar почала працювати в Україні у 2008 році, хоча компанії, що входять до групи, працюють в країні вже більше 30 років. Компанія є провідним постачальником даних, аналізу та надійних порад для наших клієнтів, включаючи виробників, роздрібних торговців, ЗМІ, соціальні та політичні установи.

Компанія першою дослідницькою агенцією в Україні отримала два міжнародні стандарти якості.

РЕЄСТРАЦІЯ

Читайте також: 10 лютого відбудеться конференція Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також