10 січня 2023

Consulting for Retail бере участь у престижній виставці Національної федерації ритейлу США

Consulting for Retail бере участь у престижній виставці Національної федерації ритейлу США
1515

Український виробник і постачальник IT-рішень для торгових мереж і дистриб’юторів заявить про себе на американському ринку, взявши участь у національній виставці ритейлу США. 

14-17 січня в Нью-Йорку пройде NRF 2023: Retail’s Big Show – виставка рішень для роздрібної торгівлі, яку влаштовує Національна федерація ритейлу США – найбільша асоціація ритейлерів у світі. 

Учасниками виставки є провідні роздрібні продавці та постачальники рішень США та всього світу. Цього року участь у виставці візьме українська компанія Consulting for Retail, яка презентує рішення з контролю термінів придатності й оптимізації асортименту

«Наша команда послідовно працює над іміджем надійного постачальника ІТ-рішень, постійно розвиває свої знання і досвід, трансформує їх в успішні проєкти й готова презентувати свої унікальні продукти на ринку США. Американські клієнти мають великий запит на рішення Enterprise-рівня і ми готові запропонувати їх», — зазначив засновник Consulting for Retail Павло Щербаков.

За 7 років роботи команда Consulting for Retail реалізувала понад 220 проєктів у 7 країнах Європи та Середньої Азії й амбітно націлена на розширення географії проєктів на ринок Нового світу.

 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також