10 січня 2023

WOG разом із клієнтами збирають «Добробонуси», щоб придбати пожежне авто для херсонських рятувальників

WOG разом із клієнтами збирають «Добробонуси», щоб придбати пожежне авто для херсонських рятувальників
1145

Мережа АЗК WOG спільно з Благодійним проєктом «Українські Вогнеборці» запустили проєкт «Добробонуси». Його мета – зібрати 1 730 000 гривень для закупівлі пожежного авто для ГУ ДСНС м. Херсон. Цей автомобіль дасть можливість вогнеборцям та рятувальникам ліквідовувати пожежі в Херсоні, що виникають внаслідок ворожих обстрілів, та рятувати життя людей.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Під час відступу з міста ворожі війська знищили та вкрали майже всю пожежну техніку. Тож ГУ ДСНС м. Херсон сьогодні має велику потребу в поповненні автопарку.

Долучитися до доброї справи може кожен клієнт мережі АЗК WOG. Для цього з бонусів, що накопичилися на його бонусному рахунку PRIDE, варто на власний розсуд спрямувати будь-яку їх кількість на проєкт «Добробонуси». Компанія конвертує їх у гривні та перерахує для закупівлі пожежного автомобіля.

«Під час тимчасової окупації Херсонської області було втрачено понад 300 одиниць спеціальної техніки. Попри це й підвищену небезпеку в регіоні рятувальники та вогнеборці ДСНС України, зокрема й Херсонської області, невпинно продовжують рятувати людей, ліквідовуючи численні пожежі та наслідки надзвичайних ситуацій.

Окрім держави, яка докладає всіх зусиль, щоби забезпечити українських вогнеборців та рятувальників сучасним матеріально-технічним обладнанням, вагомий внесок також робить волонтерський рух і благодійні організації за сприяння небайдужих українців, великого бізнесу та іноземних партнерів. Однією з таких ініціатив є проєкт «Добробонуси» від WOG. ДСНС України вдячна за підтримку компанії та кожному, хто долучиться до ініціативи. Разом ми наближаємо перемогу нашої  країни над агресором», - підкреслив Роман Примуша, заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Вся Україна чекала на звільнення Херсона від окупантів. Під натиском ЗСУ ворог відступив, але продовжує й надалі тероризувати місто, регулярно обстрілюючи його. Ворожі ракети та бомби нищать житлові будівлі, лікарні, обʼєкти критичної інфраструктури тощо, спричиняючи пожежі, в яких гинуть люди. Щоб допомогти херсонським вогнеборцям рятувати місто від пожеж, WOG запустив проєкт «Добробонуси», який є синергією бізнесу, благодійного фонду та наших клієнтів. Ми віримо, що, обʼєднавши зусилля, зможемо допомогти рятувальникам із Херсона зберегти ще більше життів», - зазначив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

«Добробонуси» – це проєкт, який дає можливість зробити допомогу захисникам та рятувальникам доступною і простою звичкою. Нагадаємо, що влітку за цією ж механікою спільно із Благодійним фондом Сергія Притули було зібрано 2,5 млн грн. Гроші спрямували на закупівлю трьох спеціалізованих евакуаційних машин для підрозділів ЗСУ.

Читайте також: 500 млн гривень зняли клієнти на касах WOG зі своїх банківських карток

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також