11 січня 2023

Леся Нікуліна на Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини

Леся Нікуліна на Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини
1081

10 лютого 2023 року в Києві відбудеться щорічна Міжнародна бізнес-конференція Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини. Спікерка Леся Нікуліна презентує доповідь «Емоційна складова комунікації в умовах воєнної економіки. Як задовольнити очікування клієнта на торг.майданчику».

BIG TRADE-MARKETING SHOW – це must-visit подія для маркетологів України. На заході ви отримаєте високу концентрацію практичних знань, спікери провідних компаній поділяться своїми успішними кейсами та інструментами для підвищення ефективності трейд-маркетингової функції у ваших компаніях.

Лейтмотивом програми конференції BIG TRADE-MARKETING SHOW у 2023 році стали ключові та найактуальніші світові та локальні тренди у трейд-маркетингу:

Серед спікерів конференції буде Леся Нікуліна, начальниця відділу торгового маркетингу мережі "Фокстрот". Вона виступить із темою «Емоційна складова комунікації в умовах воєнної економіки. Як задовольнити очікування клієнта на торг.майданчику». Буде розглянуто:

• Як змінилася поведінка покупця на торговому майданчику (тема очікувань і поведінки покупців, що готувала для спіча з агентством, а потім було інтерв’ю у Фокстрот), як змінилися самі торгові майданчики, оптимізація торгового простору, які нові товарні групи було додано.

• Як змінили підхід до музичного супроводу – підтримка українського патріотичного духу, створення настрою та ін.
• Проект ФоксМюзік. Юей – ідея та реалізація.

РЕЄСТРАЦІЯ

Читайте також: 10 лютого відбудеться конференція Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також