01 лютого 2023

Понад 450 000 поверхів подолали пішки кур’єри LOKO та «Сільпо» із початку блекаутів

Понад 450 000 поверхів подолали пішки кур’єри LOKO та «Сільпо» із початку блекаутів
1157

Кур’єри швидкої доставки LOKO та мережі «Сільпо» доставляють їжу та товари гостям  до дверей, незалежно від того, чи є світло в будинку та працює ліфт. Навіть на 15-й і на 22-й поверхи. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Проаналізувавши замовлення з початку жовтня, ми нарахували близько 457 050 поверхів, на які пішки піднялися кур’єри з понад 1 000 000 кг продуктів та готових страв. Це втричі більша відстань, ніж від Землі до Міжнародної космічної станції.

Один кур’єр щомісяця у середньому підіймається пішки на 600 поверхів, щоб доставити їжу та товари гостям. Це як 4 рази сходити на останній поверх Бурдж Халіфи, найвищої будівлі світу в Дубаї. Тільки у нашому випадку кур’єр несе в руках пакунки, і частенько підіймається з ліхтариком у напівтемних під’їздах.

Найбільше наші кур’єри «находили» у грудні – понад 129 тис поверхів, коли росіяни посилили ракетний терор столиці. У листопаді було пройдено 113 300 поверхів, у жовтні – 88 000. У січні цього року кур’єри піднялися на майже 126 тис. поверхів. За ці місяці ми отримали тисячі зворушливих слів подяки за роботу кур’єрів. Адже через відсутність світла українці не завжди можуть вчасно приготувати вечерю, сходити у магазин за продуктами чи кормом для кішки. Тому сміливо покладаються на швидку доставку LOKO та планову доставку «Сільпо». Подеколи гості навіть спускаються на перший поверх, щоб зустріти кур’єра з пакунками або залишають коментар у замовленні, щоб пакунки залишили у консьєржа, бо немає світла.

Попри всі складнощі середній час доставки від LOKO не збільшується і становить 23 хвилини. Ба більше, одне з замовлень було доставлене за 5 хвилин (тільки це був не 15-й поверх;).

Швидка доставка LOKO сьогодні охоплює 70% Києва: центр, Голосієво, Печерськ, Шулявку та Солом’янку, Оболонь, Пріорку, Виноградар, Позняки, Осокорки, Березняки, Троєщину та Борщагівку. Майже всі даркстори, на яких збирають замовлення, обладнані генераторами та старлінками. У березні LOKO планує охопити всі куточки Києва.

Читайте також: Інопланетне відкриття нового «Сільпо» у Погребах

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також