01 лютого 2023

METRO Україна стала продуктовим партнером соціального проєкту з приготування благодійних сніданків для вимушено переміщених українців та самотніх літніх людей «Доброго ранку, шеф!»

METRO Україна стала продуктовим партнером соціального проєкту з приготування благодійних сніданків для вимушено переміщених українців та самотніх літніх людей «Доброго ранку, шеф!»
1286

Компанія METRO Україна об’єднала зусилля зі своїм HoReCa-клієнтом – рестораном «100 років тому вперед», у проєкті «Доброго ранку, шеф!» з приготування благодійних сніданків, які  тривали протягом січня щосуботи, для українців, які  вимушено покинули свої домівки, не мали можливості відсвяткувати різдвяні свята та просто для самотніх літніх людей, які шукають спілкування. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

З початку повномасштабної війни росії проти нашої країни, Київ став прихистком для людей, які вимушено покинули свої домівки через російську агресію. Згідно з даними КМДА, з початку  війни в столиці зареєструвалися близько 200 тисяч вимушених переселенців. На жаль, більше половини з цих людей втратили регулярне джерело доходів та опинилися в скруті, тож відповідальний бізнес об’єднав свої зусилля,  аби допомогти внутрішньо переміщеним українцям, а також літнім людям, які потребують найбільше допомоги.

Ідея проєкту «Доброго ранку, шеф!» з приготування благодійних сніданків протягом місяця належить Ігорю Мезенцеву, автору гастрономічного проєкту «Топот» та ідеологу проєкту «Варті», його другу фотографу Дмитру Бахті та шеф-кухарю Євгенові Клопотенку, які хочуть підтримати українців, які сьогодні опинилися в скруті. Тож, протягом місяця на вихідних разом з відомими шеф-кухарями: Микитою Чумаковим, Назаром Гоменюком, Микитою Силіним, Мариною Корсун, Юрієм Кошиком, Іллею Марчуковим, Андрієм Мацютою, вони готували сніданки у ресторані Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк «100 років тому вперед».

Головна ідея проєкту — подарувати людям свято, познайомити з українською кухнею без стереотипів, об'єднатись з шефами заради допомоги людям.

METRO Україна відгукнулася на заклик і долучилася до благодійної ініціативи, ставши надійним продуктовим партнером ресторану «100 років тому вперед» у Києві.

«Локальна команда МЕТRО Україна продовжує працювати для майбутнього нашої держави та активно здійснює свою гуманітарну місію – сотні одиниць товару з асортименту торговельних центрів METRO щодня віддаються на підтримку Збройних Сил України, Територіальної Оборони, лікарень, благодійних та громадських фондів. А в січні 2023 року ми долучилися до соціального проєкту наших професійних клієнтів із приготування сніданків для людей, які опинилися в скруті через війну, щоб вони також відчули свято. Для компанії надзвичайно важливо підтримати наших соціально відповідальних професійних клієнтів, адже, ми знаємо, як складно зараз готельно-ресторанному бізнесу. Проте, вони знаходять у собі сили, мотивують колектив, об’єднуються навколо спільної мети та продовжують працювати заради нашої перемоги. А ми працюємо заради кожного українського підприємця, адже наш бізнес – успіх наших клієнтів. METRO з Україною, для українців!» – коментує Олена Вдовиченко, генеральна директорка METRO Україна.

«Дуже круто, що українські шеф-кухарі та партнери об'єдналися і побудували ком'юніті, засноване на добрі і любові. Ці сніданки проходили для тих, хто вимушено залишив свої домівки і не зміг відсвяткувати новорічні свята як раніше. А також для самотніх літніх людей, щоб вони мали змогу поспілкуватися та приємно провести час. Я вдячний кожному з майже 200 гостей, які прийшли до нас, і поділилися своїм теплом» – підсумував Євген Клопотенко, шеф-кухар, співзасновник ресторану «Сто років тому вперед».

Завдяки проєкту «Доброго ранку, шеф!» вдалося подарувати тепло близько 200 українцям. Такі проєкти об’єднують та мотивують рухатися далі, заради спільної мети – перемоги України.

Читайте також: Війна - не привід зупиняти довгострокові ініціативи - МЕТRО Україна відкриває четвертий «Япомогабокс» у Львові

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також