24 лютого 2023

Всеукраїнська мережа «АТБ» впровадила благодійні сертифікати для допомоги ЗСУ та медичним закладам України

Всеукраїнська мережа «АТБ» впровадила благодійні сертифікати  для допомоги ЗСУ та медичним закладам України
1916

До річниці початку повномасштабного воєнного вторгнення компанія «АТБ-Маркет» розпочинає благодійний проєкт, метою якого є допомога Збройним силам України та медичним установам, які наразі рятують життя нашим захисникам. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

З 24 лютого кожен українець має змогу зробити особистий внесок у наближення нашої перемоги, придбавши у мережі «АТБ» спеціальні сертифікати-наліпки із символами українського спротиву окупантам «Сертифікат для ЗСУ» чи «Сертифікат для медичних закладів». Сума благодійного внеску – 30 грн., 50 грн., 100 грн. Гроші зараховуються на спеціальний рахунок для передання на користь Збройних сил України або медичних установ залежно від того, який вид сертифіката вибере покупець. Потім уповноважені представники ЗСУ чи медзакладів отоварюють сертифікати у будь-якому зручному для них магазині мережі «АТБ».

Суми проданих, переданих і вже використаних українськими військовиками та медиками сертифікатів оновлюються на вебсторінці «АТБ» «Сертифікати для ЗСУ» (посилання) та доступні для публічного моніторингу. Все відбувається максимально прозоро.

Сертифікати-наліпки «Сертифікат для ЗСУ» та «Сертифікат для медичних закладів» можна  знайти на промостійках у прикасових зонах магазинів мережі «АТБ» по всій Україні. Вони не можуть бути використані в подальшому для оплати товарів покупцем, що їх придбав. Яскраві наліпки, які отримує покупець, є сувеніром і підтверджують, що ця особа допомагає ЗСУ чи медикам.

Триватиме проєкт «Сертифікат для ЗСУ» три місяці (з 24.02.2023 до 24.05.2023 включно), тож час і можливість особисто підтримати українських захисників матиме кожен громадянин.

Українські воїни з самого початку війни отримують від «АТБ» не тільки гарантовано якісний провіант (передано десятки тисяч пайків), але й сучасний транспорт — станом на поточний час компанія передала для потреб ЗСУ більше ніж тисячу автомобілів спеціального призначення. Загальна сума допомоги для потреб оборони й екстрених служб України становить сотні мільйонів гривень.

Читайте також: Компанія «АТБ-Маркет» долучається до національної платформи «єДопомога»

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також