02 березня 2023

McDonald’s оголошує про другу фазу відновлення роботи ресторанів в Україні

McDonald’s оголошує про другу фазу відновлення роботи ресторанів в Україні
1259

McDonald’s оголошує намір про відновлення операційної діяльності в кількох містах у південній та східній частині країни. Зараз, коли війна триває вже рік, для McDonald’s особливо важливо продовжувати підтримувати місцеві громади та повертати українцям улюблені страви і звичний сервіс.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Окрім постійного моніторингу безпекової ситуації, наступний етап відновлення вимагає відновлення ланцюжків постачання, зокрема логістичних, тому займає більше часу. Перш за все розглядається можливість відкриття ресторанів в м. Одесі наприкінці березня, м. Дніпрі наприкінці квітня та кількох інших містах. Плани компанії можуть коригуватися відповідно до поточної безпекової ситуації у містах і регіонах.

Безпека відвідувачів та працівників є безумовним пріоритетом McDonald’s, тому ресторани працюватимуть згідно з розширеними протоколами безпеки, запровадженими в усіх відритих закладах в Україні.

Попри складнощі, спричинені війною, з вересня минулого року McDonald’s відновив роботу понад 60% ресторанів у центрі та на заході країни. Відновлюючи роботу кожного нового ресторану, компанія відповідає на численні запити клієнтів, які чекають на відкриття McDonald’s, а також прагне підтримати співробітників, надаючи можливості працювати, і робить свій внесок у розвиток громад і місцеву економіку. 

Спільно з «Фундацією Дім Рональда МакДональда» та за активної волонтерської участі працівників компанія підтримувала українців протягом всього минулого року і продовжує підтримувати сьогодні. Постраждалим українським сім'ям волонтери збирають й передають продукти першої необхідності, а державним лікарням – сучасне обладнання для лікування мінно-вибухових ран.

Читайте також: McDonald’s відновлює роботу перших трьох у 2023 році ресторанів

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також