24 квітня 2023

Лагідна новинка: VARUS поповнив асортимент ВТМ Varto водою «Поляна Квасова лагідна»

Лагідна новинка: VARUS поповнив асортимент ВТМ Varto водою «Поляна Квасова лагідна»
1129

Мережа VARUS продовжує розширювати асортимент власної ТМ Varto, пропонуючи клієнтам найякісніші товарами від кращих виробників України. Відтепер на полицях магазинів VARUS доступний новий продукт у лінійці – мінеральна природна лікувально-столова вода «Поляна Квасова лагідна» з унікального за своїм походженням родовища в глибинах Карпатського масиву. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Вода розливається безпосередньо на місці її видобутку та потрапляє до пляшок у первозданному вигляді, зберігаючи структуру та всі природні компоненти. Фасування відбувається відповідно до міжнародних норм розливу мінеральних вод, що забезпечує повну безпеку всіх її природних властивостей.

Хімічний склад продукту має оптимальний рівень мінералізації із несильно вираженою концентрацією солей. Це забезпечує більш м’який смак води та дозволяє вживати її в більших кількостях в якості столового напою, що має цілющі властивості. У мінеральній воді «Поляна Квасова лагідна» містяться практично всі водорозчинні сполуки. Разом з тим, активність на організм людини визначається особливими фізико-хімічними властивостями самої води, присутністю мікроелементів, іонним складом та температурою води. Варто зазначити, що вода допомагає покращувати процес травлення за умови її вживання у теплому вигляді за 40 хвилин до їжі.

«Поляна Квасова лагідна», що відтепер представлена під ТМ Varto,  має більш м'який смак за рахунок зниженої мінералізації. Своїм клієнтам VARUS пропонує газовану воду «Поляна Квасова лагідна» у зручному пакуванні – пляшках об’ємом 1,5 л.

«Команда VARUS щоденно працює над тим, щоб поповнювати асортимент власних торгових марок та тішити клієнтів новинками. Вода – це один із найпопулярніших продуктів. Тому, саме перед літніт сезоном, ми вирішили представити воду власної ТМ, в якості якої повністю впевнені. «Поляна Квасова лагідна» – це справжня перлина природних вод Закарпаття з цілющими властивостями та м’яким смаком», говорить Ганна Бурцева, керівник відділу розробки ВТМ мережі VARUS.

Нагадаємо, що Varto – це власна торгова марка VARUS, що пропонує широкий асортимент товарів відмінної якості: м’ясні вироби та ковбаси, сири та молочні продукти, солодощі та напої, бакалія та консервація, виготовлені на спецзамовлення мережі супермаркетів. Всі товари мають високі смакові показники та складають достойну конкуренцію відомим брендам.

Читайте також: VARUS випустив підбірку улюблених рецептів відомих українців

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також