25 квітня 2023

Компанія «МЕТРО Україна» провела благодійну акцію «Незламний Великдень»

Компанія «МЕТРО Україна» провела благодійну акцію «Незламний Великдень»
1169

Компанія «METROУкраїна» продовжує надавати допомогу українцям, які найбільш цього потребують - напередодні Великодніх свят ми провели благодійну акцію на підтримку соціально незахищених верств населення, передавши товари з власного асортименту в 17-х містах своєї присутності в Україні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

З нагоди Великодня компанія «МЕTRO Україна» традиційно  передала товари з власного асортименту на благодійність. Продуктовими наборами були забезпечені багатодітні родини, мешканці геріатричних пансіонатів та дитячих будинків у 17 містах України, де компанія веде свою операційну діяльність. Партнером проєкту традиційно став благодійний фонд КМБФ «Фудбенк», з яким компанія співпрацює понад 10 років.

«КМБФ «Фудбенк» висловлює щиру подяку «METRO Україна» за співпрацю у проєкті «Незламний Великдень». У ці драматичні часи, які наша країна переживає сьогодні, ваша підтримка особливо цінна та надихаюча. Даруючи любов і турботу, ми разом підтримуємо в людях віру у світле майбутнє і рухаємося до Перемоги», коментує Юлія Лемберг, генеральна директорка благодійного фонду  КМБФ  «Фудбенк».  

Також в межах реалізації благодійного проєкту «Незламний Великдень», частину допомоги, а це - ковдри, подушки, постільна білизна, посуд та кухонне приладдя - було передано громаді м. Бахмут, людям, які, на жаль, за сьогоднішніх обставин, стали тимчасово переміщеними особами та знаходяться далеко від своїх домівок і понад усе мріють про повернення додому. Допомога була надана на прохання Бахмутської міськради у партнерстві з БО «БФ «Відродження Бахмуту».

«Всім відомо, що добрі справи завжди повертаються добром! 140 родин з громади Бахмутського району отримали необхідну для життя в умовах евакуації допомогу. Така увага дарує надію цим людям, дає впевненість в тому, що вони не самі, що поруч є небайдужі люди, які готові підтримати в скрутний час»,- говорить Лідія Мірошніченко, виконавча  директорка БО «БФ «Відновлення Бахмуту».

«В ці темні часи взаємна підтримка та допомога є надзвичайно значущою та цінною. Ми - команда «МЕТРО Україна», хотіли подарувати промінь світла та надії людям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах через війну та найбільш потребують цього. Ми намагались подарувати їм хоч невеличке відчуття свята та усвідомлення того, що життя триває.

Зараз дуже важливо не зламатися, допомогти вистояти самим та тим, хто поряд. Ми віримо в Перемогу України та продовжуємо робити все можливе для її наближення», – коментує Олена Вдовиченко, генеральна директорка «METRO Україна»

Читайте також: METRO Україна в партнерстві з ГО «Сонячні люди» організували благодійний кулінарний майстер-клас в Sunshine Café, до Всесвітнього дня людини із синдромом Дауна

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також