04 травня 2023

Весняні рецепти від VARUS та Клопотенка у травневому каталозі «Кулінарна підтримка»

Весняні рецепти від VARUS та Клопотенка у травневому каталозі «Кулінарна підтримка»
1273

Останній місяць весни — найкращий час для приготування легких та корисних страв. У магазинах вже з’явились не тепличні помідори, редис, огірки та різноманітна зелень. Травень — це місяць справжнього весняного різномаїжжя, саме цьому і присвячений новий номер «Кулінарної підтримки» від мережі VARUS та шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У травневому каталозі зібрані весняні рецепти, які порадують своєю оригінальністю та простотою приготування як досвідчених господинь, так і новачків на кухні. Серед них — вітамінні салати та ситна друга страва з картоплею за рецептами Євгена Клопотенка. Цього разу шеф-кухар детально розповідає, як приготувати салат з руколою та яблуками, салат з яйцем та зеленою цибулею, а також ділиться інструкцією з приготування ароматної печені зі свининою та редисом. Незмінна складова рецептів пана Євгена — продукти власної торгової марки VARTO, перевірені шефом особисто.

«Це вже п'яте видання «Кулінарної підтримки», яке ми реалізуємо у партнерстві з Євгеном Клопотенком. Мета нашого проєкту — допомогти українцям урізноманітнити свій повсякденний раціон цікавими та водночас простими стравами. До того ж на інгредієнти з рецептів каталогу в мережі VARUS діють приємні знижки, тому готувати разом із нами не тільки смачно, але й вигідно», — розповідає Анна Луганська, в.о. директора з маркетингу VARUS.

Власними рецептами весняних страв поділились і кухарі VARUS. На сторінках травневої «Кулінарної підтримки» ви дізнаєтесь, як зварити традиційний зелений борщ, приготувати теплий гриль-салат з куркою та овочами, ситний салат з кус-кусом та вершкове ризотто. А на десерт — витончений лимонний бісквіт із найпростіших складових.

Окрім того, у «Кулінарній підтримці» ви знайдете продовження проєкту «Наша область — наша страва». Цього разу на вас чекають рецепти гастрономічних візитівок Херсонщини, Хмельниччини, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей.

Читайте також: У Дніпрі уламки ворожої ракети пошкодили приміщення магазину VARUS

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також