16 травня 2023

McDonald’s відновив роботу у Кременчуці та Полтаві

McDonald’s відновив роботу у Кременчуці та Полтаві
1151

16 травня McDonald’s відновлює роботу двох ресторанів у м. Кременчуці на вул. Київській, 6 та у м. Полтаві на вул. Європейській, 187-А.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Полтавський заклад розташований на вулиці, що веде до центру міста та водночас поруч з автомагістраллю Київ – Харків. Ресторан у Кременчуці – біля транспортного сполучення
Дніпро-Кременчук-Київ, куди зручно завітати під час поїздки, аби скуштувати смачні страви та відпочити в озелененій зоні неподалік. Тому обидва заклади є зручними для місцевих жителів і для гостей міста.

Компанія відновлює роботу у цих містах, аби знову пропонувати клієнтам звичний для них сервіс та смачні страви. А повернення працівників до роботи сприятиме  відновленню громад. Із відкриттям цих закладів McDonald’s вже відновив понад 70% ресторанів мережі.

В обох ресторанах клієнти можуть зробити замовлення в залі ресторану на касі чи через термінали самообслуговування, а також на МакДрайві.

Заклади працюватимуть з 07:00 до 22:00 та дотримуватимуться розширених правил безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі процеси й зачиняє заклад, аби працівники і гості могли пройти в укриття. У разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклади працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів для ефективнішого відпрацювання оновлених процедур з безпеки.

За аналогією до відновлення роботи ресторанів, що тривалий час були зачиненими, у закладах Полтави та Кременчука спершу буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься.

Разом із щойно відновленими закладами в Україні нині працюють 87 ресторанів McDonald’s.

Дізнатися про графік роботи та актуальний статус закладів можна на офіційному сайті компанії https://ukraine.mcdonalds.ua/ukr/mcmode/.

Читайте також: McDonald's збільшив виторг у 1,6 раза, до $1,8 млрд

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також