01 червня 2023

Максим Пилипенко на XVIII Всеукраїнському Дні Логіста

Максим Пилипенко на XVIII Всеукраїнському Дні Логіста
1259

8-9 червня 2023 року в Києві відбудеться єдина наймасштабніша в Україні логістична виставка ХXVIII День Логіста — Рішення у ланцюгах постачання. Одним із спікерів заходу буде Максим Пилипенко, директор з комунікацій Work.ua.

День Логіста охоплює всі галузі логістики: міжнародні, регіональні логістичні компанії будь-якого рівня, у тому числі 3PL оператори, компанії сектору «експрес-доставки», транспортно-експедиторські компанії, що пропонують перевезення всіма видами транспорту, складські оператори, митні брокери та учасники ЗЕД, постачальники IT-рішень для логістики та складського обладнання та інші учасники Українського ринку логістичних послуг.

Цей захід традиційно об'єднає представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюга постачання, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення компаній, роботи з персоналом у логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Максим Пилипенко, директор з комунікацій Work.ua, виступить із доповіддю «Робота є! Кому робити? Аналітика і тренди ринку праці України 2023».

РЕЄСТРАЦІЯ

Читайте також: Єдина наймасштабніша в Україні логістична виставка –XXVIII День Логіста

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також