01 червня 2023

Gamondi – секрет твого коктейлю

Gamondi – секрет твого коктейлю
1351

Компанія Regno імпортер відомих світових брендів алкоголю та делікатесів на український ринок. Серед широкого асортименту є по-справжньому унікальні, преміальні напої напої бренду Gamondi. Багаторічна історія, світовий досвід, широкий асортимент та витонченні смаки це все про італійський бренд преміальних вермутів та лікерів Gamondi.

Літній Spritz чи ефектний Negroni? Легко! На основі Gamondi можна приготувати більшість відомих світових коктейлів. Spritz, Hugo, Kir Royal, Negroni тощо. Перелік можливих коктейлів можна продовжувати до нескінченності, бо маючи вдома кілька пляшок Gamondi, споживач отримує «конструктор для дорослих», за допомогою якого можна, не напружуючись, готувати смачні напої. Бренд навіть розробив окрему коктейльну стратегію для споживання коктейлів вдома "Сам собі бармен". Це і є одна з суттєвих переваг бренду — унікально-універсальний асортимент. Gamondi прекрасно вирішує будь-яку потребу  — один напій може бути як аперитивом, так і дигестивом. До того ж напої бренду відкривають своїм шанувальникам усі тонкощі гастрономії, адже Gamondi має безліч варіацій поєднання з їжею. 

Всесвітню славу напої Gamondi здобули завдяки унікальній технології виробництва та використанню найякісніших інгредієнтів, які дарують їм просто неймовірний насичений смак. Уявіть лише — стручки ванілі із Мадагаскару, найдорожчий шафран, апельсини із Лігурії, квіти полину, вирощені в П’ємонті. І це лише невеличка частина того, що використовують при виготовленні цих напоїв.

А ще, Gamondi — це якісні італійські лікери та вермути, які не продаються на території країни-агресора росії. На відміну від інших алкогольних брендів, які продовжують платити податки ворогові та фінансувати війну.

Зараз бренд взяв амбітну задачу - освітню: розвивати культуру споживання алкоголю, відкрити українцям усі смакові тонкощі всесвітньовідомих коктейлів та навчати правильно готувати їх вдома. Адже лікери та вермути Gamondi — запорука успіху будь-якого коктейлю, авторського чи всесвітньо відомого. В Італії, говорять: «Не всі є поціновувачами солодко-гірких цитрусових смаків, але у коктейлю Spritz ще не знайшлось жодного критика».

Асортимент бренду Gamondi доводить, що досконалості немає меж!

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також