02 червня 2023

Леонардо да Вінчі надихнув «Сільпо» на відкриття нового супермаркету у Новомосковську

Леонардо да Вінчі надихнув «Сільпо» на відкриття нового супермаркету у Новомосковську
1576

У Новомосковську Дніпропетровської області, на вулиці Гетьманська 47-А 2 червня відкрито новий «Сільпо». Це перший «Сільпо» у цьому місті, торговельна площа становить 1122 кв.м. Також це відкриття стало першим для «Сільпо» на Дніпропетровщині за час повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

На стиль магазину команду «Сільпо» надихнув геній Леонардо да Вінчі. Магазин нагадує картинну галерею, у якій головною героїнею є «Мона Ліза». Вона тут зображена у нестандартних, іронічних образах, в яких можна прочитати приховані історії, зокрема і про «Сільпо» та наші продукти. «Джоконда» з пакетом «Сільпо», «Джоконда» з гречаним багетом, «Джоконда» у вишиванці та інші.

Дизайн магазину оформлено у строкатому, яскравому, «розкішному» стилі Кітч. На колонах розміщені зашифровані рукописи генія та митця Леонардо да Вінчі. Касові лайтбокси – виконані у вигляді картин, які «розтанули».

Таємнича усмішка Мони Лізи буде супроводжувати покупців під час вибору цукерок з «Власної кондитерської» і смачних страв з відділу кулінарії, теплих хрустких багетів і риби власного копчення. Та підкаже своїм поглядом, яку ж піцу замовити, ще й складе компанію під час кава-брейку.

Для комфорту покупців у «Сільпо» з 8:00 до 22:00 працюють 8 класичних кас і 5 самокас. Також покупців зможуть замовити доставку з цього магазину, або самостійно забрати його у точці видачі інтернет-замовлень.

Читайте також: Українська мережа «Сільпо» намагається вийти на польський ринок

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також