09 червня 2023

Перший у Чорноморську: «Сільпо» присвятила новий супермаркет українським собакам-рятувальникам

Перший у Чорноморську: «Сільпо» присвятила новий супермаркет українським собакам-рятувальникам
1555

9 червня в Чорноморську Одеської області, на проспекті Миру,19 (ТЦ «Центральний універмаг») відкрито новий «Сільпо». Це перший «Сільпо» у цьому місті, його торговельна площа становить 900 кв. м. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Команда «Сільпо» вирішила присвятити дизайн магазину собакам-супергероям. У 2016 році у Чорноморську біля поліклініки встановили пам’ятник сенбернару Лорду. Вірний пес більше 10 років продовжував чекати свого померлого господаря біля будівлі медичного закладу, у якому той працював. Лорд був улюбленцем жителів міста і став символом вірності і відданості.

Дизайн магазину виконаний у стилі коміксів про українських чотирилапих героїв. Собака-психолог Чапа з запорізького ДСНС допомагає дітям-переселенцям. Черкаська вівчарка-водолаз Найда займається пошуковими та водолазно-рятувальними роботами. Рятівник з Києва — лабрадор Чегеваро, який діставав людей з-під завалів будинку. Пес-зв’язковий Лабусь, який був на службі в УПА. Ці, а також інші історії проілюстровані на стінах яскравого магазину.

Вивіски у торговельному залі зроблені у формі «спіч-бабл», як ще одне нагадування про стиль коміксів. Касові лайт-бокси виконані у формі емблеми супер героя. Велику увагу приділено саме ілюстраціям, на яких ми розказуємо про реальні, героїчні історії собак.

Відвідувачі супермаркету в супроводі чотирилапих легенд зможуть сміливо замовити собі улюблену піцу, вибрати тепленьку випічку та купити рибку чи м’ясо до смачної вечері.

Для комфорту покупців у «Сільпо» з 8:00 до 22:00 працюють 4 класичні каси і 5 самокас.

Читайте також: Леонардо да Вінчі надихнув «Сільпо» на відкриття нового супермаркету у Новомосковську

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також