27 червня 2023

Статистика витрат у вашому смартфоні — нова функція мобільного додатка VARUS

Статистика витрат у вашому смартфоні — нова функція мобільного додатка VARUS
1304

У додатку VARUS — оновлення, яке стане у пригоді всім, хто слідкує за своїми фінансами. Відтепер користувачам доступна детальна історія покупок, а саме  статистика витрат по різних категоріях. Так, наприклад, ви можете дізнатись, скільки грошей витратили минулого місяця на фрукти та чи багато витрачаєте на солоденьке.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

“Мережа VARUS одна з перших серед торговельних мереж впровадила формат відображення витрат у мобільному додатку. Зазвичай цю практику використовують у банківських сервісах, але клієнти супермаркетів також хочуть розуміти динаміку своїх витрат та планувати бюджет на покупки”, — розповідає Дмитро Воєвода, Head of Digital VARUS.

Завдяки новій функції користувачі додатка VARUS мають змогу не тільки дізнатись, які товари купують найчастіше, скільки коштів витрачають, а й за що їм нараховується найбільше бонусів.

Нагадаємо, що раніше VARUS інтегрував чеки у мобільний додаток Monobank. Цифрові чеки зберігаються у застосунку та доступні для перегляду в будь-який момент.

Клієнти VARUS вже оцінили зручність сервісів додатку та навряд відмовляться від такого каналу комунікації. Розуміючи це, команда VARUS щоденно працює над оновленнями, які покращують роботу та роблять мобільний додаток ще зручнішим.

Тож тепер користувачам мобільного додатка VARUS доступна детальна статистика покупок, витрачених коштів та розбивка витрат у розрізі різних категорій.

Читайте також: Новим директором з маркетингу VARUS стала Анна Луганська

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також