20 листопада 2023

Найбільший у Гайвороні: Файно Маркет відчинив новий магазин

Найбільший у Гайвороні: Файно Маркет відчинив новий магазин
1361

18 листопада центральноукраїнський рітейлер ТОВ «Вересень плюс» відчинив двері нового магазину «Файно Маркет» у місті Гайворон Кіровоградської області.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Цей магазин став 171-м у компанії. Його торгова площа складає 223 м2.

Четвертий у місті «Файно Маркет» порадував своїх сусідів широким асортиментом свіжих овочів та фруктів, м’яса, сирів, смачних бургерів, ароматної кави та свіжоспеченим хлібом, що виготовляють у пекарні магазину.

Асортимент магазину налічує 3800 SKU, де 35% асортименту займають Fresh-категорії. Особливістю магазину стала відкрита пекарня повного циклу та відсутність гастрономічних вітрин. Асортимент охолодженого м’яса, ковбасних виробів та риби представлено в закритих регалах, що дає покупцям змогу самостійно обрати продукцію, а додаткове місце використати для розширеного асортименту кондитерських виробів.

«Серед Файно Маркетів у Гайвороні цей магазин став найбільшим. Покупці не ховали захвату від ще більшого асортименту та з нетерпінням чекали початку. Багато схвальних відгуків та слів підтримки почули у цей день. Церемонія відкриття пройшла неначе свято у родинному колі — подія стала місцем теплих зустрічей. Тож продовжуємо розвивати добросусідство!», — прокоментували у мережі.

Під час відкриття «Файно Маркет» традиційно привітав перших покупців та вручив 300 подарункових наборів з товарами власної торгової марки та пригостив кавою за акційною ціною. Бажаючі могли оформити картки лояльності, що дають змогу накопичувати та розраховуватися бонусними гривнями, та пенсійні картки зі знижкою -10% на покупки.

Нагадаємо, що роздрібна мережа магазинів біля дому «Файно Маркет», яку розвиває компанія ТОВ «Вересень плюс», входить у топ-10 рітейлерів за кількістю точок та займає другу сходинку за темпами відкриттів у першому півріччі 2023р.

Новий магазин розташований за адресою: м. Гайворон, вул. Богдана Хмельницького 36/119.

Читайте також: Мережа «Файно Маркет» найбільший платник податків у Кіровоградській області

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також