22 грудня 2023

VARUS відновлює роботу двох магазинів у Донецькій області

VARUS відновлює роботу двох магазинів у Донецькій області
532

Мережа VARUS повертається у Білозерське та Покровськ Донецької області. З 22 грудня 2023 року обидва магазини відновили свою роботу.  Команда VARUS робить все можливе, щоб поступово відкривати свої магазини, які були закриті після початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

На відвідувачів магазинів чекає справжнє різномаїжжя товарів — свіжі та якісні продукти від українських виробників, власного імпорту та власних торгових марок. М’ясні вироби та делікатеси, розмаїття сирів та молочних продуктів, солодощі та різні   смаколики, які можна обрати до святкового столу.

Ми знаємо, як жителі Покровська та Білозерського чекали на поновлення роботи магазинів. Тож з радістю повідомляємо — ми повертаємось, щоб бути поруч та забезпечувати наших клієнтів найкращими товарами за приємними цінами”, — коментує директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська.

Спеціально до відкриття магазинів у VARUS діятимуть приємні знижки на улюблені товари. Покупці можуть скористатись акційними пропозиціями на безліч продуктів, щоб кожен зміг знайти щось особливе на свій смак.

Читайте також: Вода від ТМ Varto: живильний резерв для здоров'я

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також