01 квітня 2024

Безалкогольне ігристе в тренді: 0% алкоголю, 100% смаку

Безалкогольне ігристе в тренді: 0% алкоголю, 100% смаку
280

Сімейна виноробня Toso S.p.A., яка вже понад століття виробляє якісні вина для всього світу, розташована у П'ємонті — одному із найвідоміших виноробних регіонів Італії. Саме вона виготовляє улюблене ігристе мільйонів українців — Fiorelli, офіційним та ексклюзивним імпортером в Україну якого є компанія REGNO.

Виробник Toso S.p.A. постійно працює над розширенням асортименту згідно з трендами ринку. Наприклад, у 2020 році з’явилось перше у світі безалкогольне Fragolino! Fiorelli Fragolino Bianco Alcohol Free — чудова альтернатива ігристого для тих, хто не вживає алкоголь, але хоче насолодитися його оригінальним смаком без шкоди для здоров'я.

"Розробка цього напою була справжнім викликом для компанії. Адже в Італії заборонений процес деалкоголізації. Тому ми шукали інші варіанти виготовлення безалкогольного і водночас смачного ігристого, – розповідає комерційний директор Toso S.p.A Лука Маріні. – Завдяки тому, що в основі напою виноградне сусло, він має насичений ягідний смак. Для отримання характерних для ігристих вин бульбашок додаємо вуглекислий газ".

За його словами, безалкогольні вина та напої наразі популярні у північних європейських країнах: Нідерландах, Німеччині, Норвегії. Українці також вподобали новинку, хоча тренд лише формується.

Fiorelli Fragolino Alcohol Free — 0% алкоголю, 100% смаку!

Традиції, переплетені з інноваціями. У 1910 році Вінченцо Тосо переїхав у П’ємонт з ціллю започаткувати виноробню, яка виготовлятиме найкраще ігристе вино з сорту винограду Мускат. Заснував її у відомій місцевості Ланге. Сьогодні Toso S.p.A спеціалізується на виробництві тихих та ігристих вин. Щороку тут виготовляють 27 мільйонів пляшок вина. Компанія експортує свою продукцію у більш ніж 50 країн світу. Завод обладнаний новітнім устаткуванням для бродіння, розливання та зберігання вина, з дотриманням звукового, світлового і температурного режимів.  

Toso S.p.A — один із небагатьох заводів Італії, який отримав екологічну сертифікацію Emas. 

Всі його виноградники зосереджені в гірському регіоні Ланге, культивуються за суворими стандартами, не обробляються шкідливими речовинами. Компанія суворо контролює всі процеси виробництва, умови праці своїх робітників, якість сировини та кінцевої продукції. Саме це дає їй змогу гарантувати найвищу якість напоїв, які щорічно здобувають нові нагороди на світових винних конкурсах. 

Попри великі об’єми виробництва, безпосередньо на заводі працює близько 30 осіб.

"Наша лінія розливу повністю автоматизована. До прикладу, щогодини завод розливає 10 тисяч пляшок Fragolino Fiorelli. Для цього потрібно всього 5 операторів, – розповідає Лука Маріні. – Єдиний етап, який досі відбувається вручну – це збирання винограду".

Довідка. Компанія REGNO – заснована у 2014 році, є офіційним та ексклюзивним імпортером в Україну італійського бренду алкоголю Fiorelli. Ігристі вина та напої Fiorelli виготовляють на заводі Toso S.p.A. (регіон П’ємонт, Італія). 

Згідно з законодавством України (пункт 1, стаття 10 "Мовні вимоги до інформації про харчові продукти") інформація про продукт надається державною мовою. Тож виробник Toso S.p.A. друкує етикетки українською і клеїть їх відразу на заводі в Італії.

Ігристе Fragolino Fiorelli продається у торгових мережах без акцизної марки. Адже згідно з ПКУ 226,6 маркування акцизною маркою підлягають усі алкогольні напої з вмістом етилового спирту понад 8,5%. Вміст алкоголю у Fragolino – 7%. 

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також