08 червня 2022

Головні виклики – оптимізації витрат, ефективні поставки в магазини, автоматизація і перехід із російських систем

Головні виклики – оптимізації витрат, ефективні поставки в магазини, автоматизація і перехід із російських систем

6948

Разом з усією країною компанія U&Sluno продовжує долати виклики, що виникли через війну, та підтримувати суспільство в цей непростий час. Команда активно працює над новими проектами, підтримкою клієнтів та проектів в Україні і Європі. З абсолютною підтримкою колег із Чехії український офіс працює в Україні, щоб підтримувати безперебійну роботу бізнесу й допомагати в налагодженні та оптимізації логістики у воєнний час, а також інших не менш важливих процесів в сучасному ритейлі.

U&Sluno багато років працює на ринку не лише України, а й ЄС, тому фахівці розуміють специфіку та всі особливості роботи компаній у сфері роздрібної торгівлі зокрема та інших сферах. Команда готова допомагати веденню бізнесу, підтримувати різноманітні рішення для ритейлу, що будуть ефективні в розрізі ціни та якості, зможуть безболісно допомогти бізнесу продовжувати працювати та розвиватися в умовах війни.

«Ми повністю зосереджені на українському бізнесі! Ми відчуваємо відданість перед Україною, перед нашими людьми тут. Незважаючи на всі небезпеки, хочемо розділити ці випробування, пройти разом через усе, хоч це і непросто, але ми не можемо не допомогти нашим ритейлерам працювати й забезпечувати українців таким необхідними кожен день продуктами і товарами першої необхідності,» – зазначає бізнес-консультант IT консалтингової компанії U&Sluno Олександр Щербаков.

Проблеми, з якими зітнувся національний ринок

Якщо говорити відверто, то проблем досить багато. Є загальні проблеми, характерні для кожного учасника ринку, але так само в кожного напряму або навіть компанії є різні «індивідуальні» проблеми. Наприклад, дуже сильно постраждала логістика, що особливо важливо для продуктових мереж, виробників та дистриб'юторів. Також багатьом необхідно було перелаштовувати звичні робочі процеси, переходити з російських систем ERP та обліку, шукати Європейські аналоги, щоб убезпечити бізнес, а U&Sluno пропонує саме такі аналоги схожі за ціною та кращі за якістю.

Війна кілька разів досить сильно змінювала перебіг подій, через що гостро необхідно було й лишається зараз приймати важливі рішення в дуже короткі терміни. На початку всі намагалися придбати якнайбільше продуктів про запас, полиці магазинів ставали порожні відразу після того, як на них з'являвся потрібний товар. Але відразу наповнювати магазини було складно, бо війна зруйнувала налагоджені ланцюжки логістики, виникла дуже велика проблема з машинами, водіями, хтось пішов воювати, хтось волонтерити, значна частина водіїв перекинулась на доставку гуманітарних вантажів тощо. Практично всі процеси потребували перебудови, спрощення, усунення бюрократичних процедур, максимальної оптимізації.

Для компанії U&Sluno пріоритетом була продовольча безпека народу України. Саме тому команда 24/7 знаходилася в пошуках можливостей допомогти ритейлерам з оптимальними рішеннями, що давали б змогу доставляти товари до магазинів. Адже відсутність базових продуктів у магазинах дуже ускладнювало б життя.

«Найголовніше завдання, яке ми собі поставили, – це допомога компаніям, щоб вони могли надати доступ до соціально важливих товарів, – відзначає Олександр Щербаков. – Це було не просто, але якраз у найскладніший момент і відбувається згуртування команд».

Багатьом довелося запровадити режим економії та скоротити свій асортимент, щоб сфокусуватися на найбільш важливих SKU. Але з гордістю можна сказати, що більшість бізнесів продемонструвала стійкість, професіоналізм і продовжила свою роботу.

Які рішення сьогодні актуальні і які завдання вони вирішують?

Основна дилема сьогодення – невизначеність. Зниження купівельної спроможності, зміна споживчих переваг і структур продажу, потреба в мобільності та швидкості прийняття рішень. Це все, з чим нам доведеться навчитися справлятися. І саме компанія U&Sluno допомагає вирішити всі ці завдання.

На сьогодні актуальні системи оптимізації витрат, системи логістики для більш ефективних поставок у магазини, рішення з автоматизації процесів ручної праці і, звичайно, продукти, що дають змогу перейти з російських систем, якими користувалися компанії.

Однією із таких систем є GOLD Central, яку пропонують і впроваджують спеціалісти U&Sluno. GOLD Central – це комплексна ERP система, що складається з окремих модулів і дає можливість впроваджувати індивідуально необхідні саме для вас модулі. Наприклад, окремо логістика, категорійний менеджмент, прогнозування тощо залежно від потреб компанії.

Зараз GOLD Central користується неабияким попитом, адже багато компаній планують перехід з 1С, а ця систем не лише набагато краща за якістю, а й прийнятна за ціною.

Ще одним із затребуваних рішень у сучасних умовах є RPA – Robotic Processes Automatization. Простими словами, це технологія автоматизації робочих місць з метою звільнення людини від повторюваної рутинної праці з використанням штучного інтелекту та алгоритмів машинного навчання.

 

Майже всі повторювані процеси ручної праці в департаментах фінансів, підбору персоналу, HR, логістики та інших можна вирішити з допомогою однієї технології. Наприклад, автоматизація відправлень повідомлень клієнтам чи співробітникам, обробка накладних і документів, стандартизація процесів. На сьогодні багато компаній цікавляться і впроваджують RPA, тому що бізнеси переходять до «більш швидкого» прийняття рішень, а роботизована автоматизація процесів дає змогу оптимізувати швидкість і трудовитрати до 80%.

 

Наразі всі процеси компанії налагоджені, сертифіковані спеціалісти готові до співпраці по кожному із направлень, які зараз необхідні для роботи та оптимізації ритейлерів, постачальників і дистриб’юторів, щоб кожен день у всіх українців була змога безперебійно отримувати та купувати такі необхідні зараз продукти, ліки і товари першої необхідності.

За більш детальною інформацією щодо співпраці звертайтесь за телефоном +380509198592.

Еmail: ashcherbakov@u-sluno.cz

Сайт компанії: https://www.u-sluno.eu/uk/

Працюємо разом для підтримки України!

Читайте також: Роботизація складу: майбутнє за прогресивними технологіями

 

поставщик ит-решений для ритейла украина, ит решение для ритейла украина

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*