12 травня 2021

Вісім причин віддати вашу логістику на аутсорсинг Fair Logics

Вісім причин віддати вашу логістику на аутсорсинг Fair Logics

2529

Логістичні послуги дуже важливі для успіху будь-якого бізнесу. І наразі у світі все більше компаній пристають на думку, що ці послуги краще передати на аутсорсинг надійному партнеру, тим самим значно скоротивши свої витрати.

Це справді мудре рішення, підтверджене багатьма прикладами бізнесу будь-якого розміру. Постачальники логістичних послуг в основному займаються такими послугами, як транспортування, складування, доставка й інші супутні операції. Вони швидко ростуть з кожним днем, а також пропонують чудові стратегії аутсорсингу і плани переходу по рентабельним ставками. Вони роблять все можливе для своїх клієнтів і стежать за тим, щоб вони надавали індивідуальні логістичні послуги відповідно до побажань своїх клієнтів.

В Україні зазвичай під аутсорсингом розуміють 3PL послуги. Цей сталий термін означає, що підприємство залучає спеціалізовану компанію для забезпечення логістичних і транспортних потреб, яка частіше за все виступає поєднувальною ланкою між виробником і бізнесом.

Довгий час 3PL був найвищим рівнем логістики, проте наразі у світі на перший план виходять 4PL послуги, які надають пропонують більше можливостей – від консультацій з ланцюгів постачання й аналітики транспортних видатків і ефективності продуктивності перевізника до бізнес-планування й управління проектами. Тобто 4PL компанії виходять далеко за межі традиційних послуг з логістики й стають партнером не лише в транспортній складовій постачань, але і в розвитку та стратегії бізнесу.

Постачальники послуг 4PL особливо важливі, коли має місце управління складним ланцюгом постачань – із багатьма задіяними малих підприємств і організацій, виробників, перевізників, операторів складів тощо.

4PL рівень в Україні досі не набув широкого розвитку, і тим цінніше наявність вітчизняної компанії, яка займається такими операціями.

Fair Logics – 4PL оператор, який візьме на себе будь-які операції, пов’язані з рухом вантажів, як всередині країни, так і за кордоном. Компанія з офісами в Києві й Одесі пропонує клієнтам унікальне ставлення до процесів ланцюгів постачань. Fair Logics забезпечить зберігання, відвантаження, фулфілмент, збирання, комплектацію, консолідування, транспортування, й юридичний супровід на будь-якому етапі руху вантажів. 

Засновники компанії Вікторія та Роман Наумчеви в основу свого бізнесу ставлять творчий підхід, прозорість, гнучкість і зручність, докладають всіх зусиль, аби на довгий період стати цінним партнером для своїх клієнтів.

Чому краще передати логістичні операції на аутсорсинг Fair Logics

Є багато причин віддавати логістичні послуги на аутсорсинг. Ось деякі з головних:

1. Свобода зосередитися на критичних операціях: передайте свої логістичні послуги на аутсорсинг замість того, щоб витрачати на це власні ресурси. Fair Logics має досвід і глибокі знання для легкого виконання логістичних операцій, це допоможе вам вивільнити ваші ресурси, які дозволять зосередити їх на інших критичних операціях.

2. Скорочення обсягу роботи бек-офісу: у Fair Logics вже є достатня робоча сила і всі необхідні системи. Вони можуть обробляти сотні й тисячі рахунків і перевіряти їх за дуже короткий час. Аутсорсинг логістики звільнить ваш час і підвищить вашу продуктивність.

3. Підвищення рівня задоволеності клієнтів: фахівці спеціалізованої логістичної компанії знають цю галузь краще, ніж інші. У Fair Logics придумують новаторські ідеї та стратегії для подальшого зниження витрат для своїх клієнтів і підвищення якості обслуговування. Це призведе до підвищення задоволеності клієнтів і побудови партнерських відносин, які можуть тривати все життя.

4. Зниження відповідальності: постачальник логістичних послуг допоможе вам керувати всіма пов'язаними контрактами з перевізниками, рейтингами безпеки і страховими сертифікатами. Бек-офіс Fair Logics готовий працювати з відхиленнями у виставленні рахунків, процесами перевірки перевізників тощо. Це означає, що ви не несете ніяких зобов'язань, оскільки всю чорнову роботу бере на себе постачальник послуг.

5. Ефективне управління дрібними витратами: Fair Logics подбає про ваші невеликі витрати, такі як витрати на страхування, митне оформлення, транспортування або фіксовані складські витрати. Завдяки цьому ви можете вивільнити час бухгалтерії.

6. Економія на масштабі: займаючись внутрішніми логістичними процесами власноруч, ви можете в кінцевому підсумку витратити багато грошей на спроби масштабувати існуючу мережу. Однак спеціалізований сторонній постачальник логістичних послуг за рахунок своєї спеціалізації може допомогти вам добитися економії, маючи можливість нарощувати або скорочувати обсяг послуг в короткі проміжки часу.

7. Ефективне відстеження в режимі реального часу: Fair Logics має спеціалізовані програмні продукти, які дозволяють відстежувати і контролювати вантажі в режимі реального часу. Ви можете легко відстежувати свої поставки, витрачаєте менше часу на занепокоєння і більше часу на інші сфери бізнесу.

8. Інші переваги. Fair Logics має команду високопрофесійних фахівців, які є експертами з надання логістичних послуг, управління перевезеннями, митних і брокерських послуг, логістичного консалтингу, експедування вантажів, складування, логістичних інформаційних систем та інших пов’язаних областях.

Фахівці Fair Logics  контролюють, керують й управляють складними логістичними задачами і забезпечують клієнтам чіткий погляд на загальні операції їхнього бізнесу.

Компанія Fair Logics

Контакти в Києві:

 +380 (44) 20-00-321;

пер. Індустріальний 23,

офіс 309/2, 2 поверх.

Контакти в Одесі:

 +380 (48) 73-75-757;

Польський спуск 6,

офіс 11, 3 поверх.

fairlogics.com.ua

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

Раздел: Керівнику ЗЕД >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*