19 жовтня 2022

Той самий класичний. Покращена формула

Той самий класичний. Покращена формула

1295

- Товари російського походження «Геть з України». Так хочеться привернути увагу українців до того, що на ринку України й досі дуже багато пластиліну російського походження та інших товарів для творчості, розвитку та навчання дітей. Звертайте увагу на штрих-код і ні в якому разі не купуйте товари, штрих-код яких починається з цифр “46”. Також перевіряйте адресу, де виготовлений товар. Не спонсоруйте ворога!  З власного досвіду: нещодавно обійшла ринки та магазини Києва у пошуках пластиліну. Більше половини (!) пластиліну, що я побачила на полицях, виготовлено в росії. Ми звикли до того, що російський пластилін «луч» домінував на нашому ринку, його рекомендували у творчих студіях, в школах та садочках. Але прийшов час викидати з нашого ринку все російське.

-     Бренд ZiBi – лідер в Україні на ринку канцтоварів та товарів для дитячої творчості. Український споживач знає і любить наш Бренд за якість і красу. Ми постійно отримуємо теплі відгуки від українців.

-     Хто, як не ми, може створити саме такий продукт, який хоче отримати споживач? І ми вирішили створити аналог звичному класичному пластиліну «луч», але покращений. В чому головна відмінність? Кольори більш яскраві та чисті, він більш пластичний, наша упаковка більш зручна та приваблива, з пластиковим піддоном. Пластилін виготовлений в Євросоюзі та відповідає європейським стандартам безпеки іграшок для дітей (СЄ). Важливим критерієм при розробці формули нового пластиліну стала м’якість (не занадто м’який чи твердий). Його бруски легко змішуються, утворюючи безліч відтінків, навіть з 6 кольорів можна створити величезну кольорову гаму. На коробці ми навели схеми змішування кольорів для отримання відтінків.

Тож, які переваги пластиліну ZiBi Classic Kids Line:

  1. Український Бренд

  2. Вироблено в Євросоюзі

  3. Відповідає європейським стандартам безпеки іграшок для дітей (СЄ)

  4. Висока якість

  5. Класичний рецепт з великими брусками прямокутної зручної форми

  6. Яскраві та чисті кольори 

  7. Еластичний, легко розминається 

  8. Кольори  добре змішуються між собою, утворюючи безліч нових відтінків. Схема змішування кольорів – на кожній упаковці

  9. Чисті руки, не прилипає до рук та робочої поверхні, гарно тримає форму

  10. Не засихає

  11. Строк придатності необмежений

  12. Підходить для творчих занять в навчальних закладах, вдома, а також в творчих розвиваючих студіях

 

Про компанію «Імпорт-Офіс Україна»: національний постачальник канцелярських товарів і товарів для офісу. Українська компанія, власник Брендів BUROMAX, ZiBi та BUROCLEAN.

 

Контактна інформація: Наталія Варченко, Керівник відділу маркетингу ТОВ "Імпорт-Офіс Україна"

e-mail: m.dir@import-office.com.ua  Тел.: (098) 044-73-76

 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*