04 січня 2022

Клієнти Amazon втрачають інтерес до Alexa, турбуючись про конфіденційність

Клієнти Amazon втрачають інтерес до Alexa, турбуючись про конфіденційність
1131

Роздрібна мережа очікує спаду продажів смарт-динаміків Alexa, і, як показують дослідження, багато куплених колонок залишаються невикористаними, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Bloomberg.

Більшість користувачів Alexa використовують пристрій лише для базових цілей, таких як установка таймерів або відтворення музики, і не користуються більш сучасними функціями, які Amazon представила в останні роки.

Згідно з внутрішніми документами компанії, близько 15% нових користувачів Alexa перестають користуватися помічником вже на другому тижні його використання. Частиною проблеми, згідно з документами, є проблема конфіденційності, оскільки у 2019 році стало відомо, що записи голосів користувачів переглядалися людьми на предмет помилок.

У 2020 році аналітики Amazon передбачили, що продаж пристроїв зросте всього на 1,2% протягом наступних декількох років, оскільки ринок «пройшов фазу зростання».

Amazon заявила, що багато тверджень, що містяться в документах, отриманих Bloomberg, були невірними та застарілими.

«Alexa продовжує розвиватися - ми бачимо зростання кількості користувачів, і Alexa використовується в більшій кількості домогосподарств по всьому світу, ніж будь-коли раніше», - заявив представник компанії агентству Bloomberg.

Читайте також: Логістична імперія Amazon сягнула рівня FedEx та UPS

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також