30 березня 2022

JYSK остаточно виходить з росії

JYSK остаточно виходить з росії
1307

Данський рітейлер меблів та товарів для дому JYSK, який вийшов на російський ринок влітку 2020 року, вирішив повністю закрити свій бізнес у цій країні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

"Після чотирьох тижнів тимчасового закриття магазинів на росії стало зрозуміло, що JYSK закриється назавжди та повністю покине росію", - прокоментували у прес-службі компанії.

Гендиректор JYSK Ян Бега повідомив, що в поточній ситуації керівництво та власники компанії не бачать альтернативи припиненню діяльності на росії. Найближчим часом рітейлер врегулює діючі відносини з орендодавцями та підготується до закриття магазинів.

У компанії зазначили, що всі роздрібні магазини знову будуть відкриті для покупців з 31 березня для проведення ліквідації товарів. Після завершення розпродажу торгові точки закриються. Виплати співробітникам JYSK на росії будуть здійснені відповідно до чинного законодавства.

JYSK одним із перших заявила про зупинення операційної діяльності в росії ще 3 березня. Тоді ж роздрібні магазини були закриті, а онлайн-продаж припинено на невизначений термін. Данський рітейлер, якого негласно називають одним із головних конкурентів IKEA, може стати одним із перших рітейлерів, який остаточно піде з РФ.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також