12 травня 2022

«Декатлон» відкрив флагманський магазин в Алмати

«Декатлон» відкрив флагманський магазин в Алмати
1125

Французький ритейлер спортивних товарів Decathlon повідомив про відкриття першого флагманського магазину в Казахстані. Гіпермаркет спортивних товарів виступає орендарем ТРЦ Aport, одного з найбільших торгово-розважальних центрів республіки. Молл традиційно є одним із головних майданчиків для виходу нових брендів на ринок Казахстану, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

У новому торговому просторі представлені товари для понад п'ятдесяти видів спорту. Майже всі представлені в магазині товари – власного виробництва Decathlon.

Для Казахстану магазин у ТРЦ Aport став другим у світовій мережі Decathlon. На сьогоднішній день також функціонує гіпермаркет у торговому комплексі City Centre в Алмати. Крім того, у країні працює офіційний інтернет-магазин ритейлера. Компанія також розглядає можливість виходу на ринок Нур-Султана та Шимкента.

У світову мережу Decathlon сьогодні входить понад 1500 магазинів. У квітні стало відомо, що Decathlon зупиняє операційну діяльність на території росії у зв'язку з проблемами логістики на тлі вторгнення рф в Україну. У регіонах вже закрилося кілька десятків гіпермаркетів "Декатлон", пізніше магазини почали закриватися і в Москві. Передбачається, що влітку припинять роботу всі магазини торгової мережі.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також