08 липня 2022

Gucci скорочує вплив на клімат та збільшує продажі

Gucci скорочує вплив на клімат та збільшує продажі
1670

Незважаючи на те, що продажі Gucci відновилися після пандемії, вплив компанії на клімат знизився, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Business of Fashion.

Виторг італійського бренду зріс до 9,7 млрд євро (10 млрд доларів) минулого року, перевищивши рівень продажів до пандемії, при цьому вплив на навколишнє середовище став нижчим на 15% порівняно з 2019 роком, згідно з річним звітом компанії, опублікованим у вівторок .

Gucci вимірює свій вплив за допомогою звіту EP&L, який визначає такі показники, як викиди, землекористування, відходи та забруднення води по всьому ланцюжку поставок. У той час як значення EP&L дещо знизилося в період з 2018 по 2019 рік, дані за період з 2019 по 2021 рік - це перше суттєве падіння в абсолютному вираженні (не рахуючи 2020 року, коли пандемія придушила як продажі, так і пов'язаний з цим вплив на довкілля).

Велике питання полягає в тому, чи вдасться зберегти такий поділ зростання бренду та його кліматичного впливу, особливо з урахуванням того, що Kering намітила для Gucci – свого найбільшого бренду – амбітні цілі щодо збільшення виручки до 15 мільярдів євро у середньостроковій перспективі.

Скорочення негативного впливу було в основному пов'язане із застосуванням відновлюваних джерел енергії, з повторним використанням та переробкою матеріалів.

У майбутньому бренд планує збільшувати інвестиції в регенеративне сільське господарство та нарощувати зусилля щодо впровадження замкнутих методів ведення бізнесу — таких як продаж вінтажних речей на платформі Gucci Vault або колекція Gucci Off The Grid, виготовлена з екологічних матеріалів.

Крім того, керівництвом Gucci було створено зовнішній комітет експертів, який працює з міжфункціональною групою всередині компанії, щоб заяви про екологічність продуктів були перевіреними та мали під собою підстави.

Читайте також: Магазини Gucci в США почнуть приймати оплату в криптовалюті

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також