18 серпня 2022

Apple презентує iPhone 14 на початку вересня

Apple презентує iPhone 14 на початку вересня
1162

Американська компанія Apple представить лінійку смартфонів iPhone 14 вже 7 вересня. Презентація пройде в онлайн-форматі, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Bloomberg.

Очікується, що iPhone 14 у стандартній модифікації буде схожим на iPhone 13, отримає 6,7-дюймовий екран. Передбачається, що оновиться дизайн смартфона та його оснастять покращеним чіпом. У стандартних моделях iPhone 14 будуть використовувати процесор A15, на якому працюють iPhone 13. У iPhone 14 Pro буде три камери: ширококутна на 48 мегапікселів, надширококутна на 12 мегапікселів та телеоб'єктив.

Крім iPhone 14 Apple представить також нові моделі Apple Watch, кілька нових версій комп'ютерів Mac, планшет iPad бюджетного та люкс-сегментів, оновлені навушники AirPods Pro, а також новий HomePod та Apple TV.

Агентство зазначає, що плани компанії можуть змінитися. Однак якщо презентацію проведуть 7 вересня, то в середині вересня новинки надійдуть у продаж. Для деяких роздрібних магазинів було названо дату початку продажів 16 вересня. Проте у прес-службі компанії ці дати не підтвердили.

Читайте також: Аналітики зафіксували скорочення світового постачання смартфонів на 9%

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також