20 березня 2023

Витрати на рекламу в TikTok досягнуть $15,2 млрд у 2023 році

Витрати на рекламу в TikTok досягнуть $15,2 млрд у 2023 році
1150

2023 року витрати на рекламу в TikTok збільшаться до $15,2 млрд — наростити інвестиції планують 75% маркетологів у всьому світі та майже всі категорії брендів. Це приблизно на 51,7% та $2 млрд більше, ніж минулого року, йдеться у звіті Platform Insights від WARC Media.Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Таким чином, прибуток TikTok від реклами зросте на 52% порівняно з 2022 роком і складе третину від рекламної виручки Instagram (заборонена в Росії соцмережа; належить Meta, яка визнана екстремістською та терористичною організацією).

Сукупні витрати на рекламу в сервісі п'яти основних категорій - "Технології та електроніка", "Косметика та предмети особистої гігієни", "Роздрібна торгівля", "Одяг та аксесуари", а також "Телекомунікації та комунальні послуги" - перевищать $8,5 млрд. Бренди з категорії «Технології та електроніка» наростять рекламні інвестиції на 14,3% до $2 млрд. В інших сегментах витрати будуть скромнішими.

TikTok досяг колосальної популярності за останні два роки і став невід'ємною цифровою платформою для брендів, особливо тих, хто прагне досягти молодої аудиторії.

За словами керівника відділу контенту WARC Media Алекса Браунселла, охоплення програми становить 1,05 млрд користувачів, з яких 409 млн - молода аудиторія віком від 18 до 24 років. Згідно з даними Sensor Tower, у 2022 році додаток став найбільш скачуваним у світі, а його вертикальний формат відео інтегрували у свої продукти YouTube та Meta.

Американська влада побоюється, що особисті дані громадян США опиняться у розпорядженні ByteDance, яка володіє TikTok. Адміністрація Джо Байдена вимагає китайську компанію продати сервіс, інакше влада загрожує повністю заблокувати додаток на території країни.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також