08 грудня 2022

Як знайти надійного перевізника, що задовольнить усі запити?

Як знайти надійного перевізника, що задовольнить усі запити?

4103

Логістика насправді займає невід’ємну частину нашого життя. Жодне з підприємств і організацій з виробництва, придбання чи продажу товарів або надання певних послуг не може функціонувати та бути конкурентоспроможним без ефективно вибудованої логістики. Особливо гостро це стало відчутно для українського ринку цього року у зв’язку з повномасштабною війною. Мабуть, найбільше постраждали в такій ситуації сільськогосподарська і будівельна сфери, які дуже залежні від якісної логістики, що раніше переважно здійснювалась морем. Але нові умови – нові виклики, бізнес продовжує функціонувати, були побудовані нові логістичні ланцюги з переорієнтуванням на транспортну логістику. Що потребує бізнес сьогодні, як задовольни запити та обрати надійного перевізника, якому можна довірити свій вантаж, читайте в статті.

Проблематика бізнесу сьогодні та необхідність комплексних рішень

На сьогодні по всій території України та Європи щодня здійснюються сотні вантажоперевезень різної складності й у різних напрямках. Головні виклики для логістики України – це закритий повітряний простір, заблоковані морські порти, різні колії з Європейським союзом, що значно обмежує транспортування вантажів залізницею, а також не здатність обробляти той потік вантажів, які українці готові експортувати. Логічно, що в такій ситуації значно зросла частка автологістики. Ми спостерігаємо диверсифікацію маршрутів імпорту та експорту, ринки Європи більш відкриті для співпраці, але в той же час багато українських логістичних компаній постраждали, втративши свої автопарки. Національним компаніям доводиться залучати європейських перевізників, адже необхідно забезпечити безперебійну роботу підприємства. Додатково простежується загальна тенденція ринку до зменшення залишків, а це відповідно спричиняє більше навантаження на логістику, збільшується кількість маршрутів як у межах України, так і по території ЄС. Усе це спричиняє значне подорожчання логістики – збільшення складських та транспортних витрат.

Щоб бути ефективним та забезпечувати конкурентну ціну, головним завданням  для бізнесу стає оптимізація логістичного ланцюга на всіх етапах. Звичайно, у великих холдингів та компаній є можливість і сенс інвестувати в розвиток власної логістики, але й вони стримані з інвестиціями в умовах війни, хоча й намагаються закривати власним транспортом основну частину перевезень – в середньому 50–70%, а іншу частину виконують наймані перевізники. Якщо в компанії логістика – це не основна сфера діяльності, то логічно довірити цю частину спеціалістам, які комплексно й постійно працюють над зниженням транспортних витрат і можуть запропонувати конкурентну ціну та будь-який вид транспорту.

Для багатьох компаній характерні несистемні перевезення, різні об’єми та габарити вантажу і в таких умовах співробітники змушені витрачати багато часу, щоб кожного разу підбирати машини на різних ресурсах, оформляти документи й заключати кожного разу договори з різними перевізниками, а не виконувати свої безпосередні обов’язки. Крім того, більшість бізнесів потребує зараз за розумну ціну комплексне закриття всіх логістичних питань на професійному рівню, починаючи від юридичних і бухгалтерських послуг та закінчуючи безпосередньо доставкою товару в потрібне місце в потрібний час.

Як задовольнити всі запити?

Логістика – важливий і необхідний елемент бізнесу, але для кожного власника компанії головним є розвиток і зосередженість на основній діяльності, щоб реалізовувати головну мету бізнесу. Лишаючи логістику на професіоналів, кожний зможе займатися тим, у чому він найкращий. І саме за таких умов можливе процвітання  бізнесу.

Перевізники мають відстежувати тенденції ринку, розуміти запити і працювати над тим, щоб послуги були економічно цікаві для потенційних клієнтів. Таким чином, спектр послуг має бути максимально широким і задовольняти перевезення різних типів вантажів:

- Стандартних, щоб була можливість перевезення великого обсягу товару із замовленням окремої машини.
- Збірних – дуже актуально в сучасних умовах, коли об’єми замовлення зменшуються і везти їх в напівпустій машині недоцільно, а в перевізника є можливість вантажі одного типу перевозити в загальному кузові, зменшуючи вартість доставки.
- Небезпечних із використанням спеціального автотранспорту.
- Негабаритних, що потребує транспорту різної місткості, використання тралів чи взагалі індивідуального обладнання та підходу до реалізації перевезення.
- Сипучих – будматеріалів, продуктів сільського господарства, виробничих матеріалів, що перевозяться самоскидами чи іншою технікою з відкритим або закритим кузовом.
- Наливних, для перевезення яких використовуються спеціальні цистерни для доставки рідин. А в цьому році деякі підприємства почали самостійно імпортувати паливо для власних потреб, щоб не припиняти діяльність і не бути залежним від дефіциту його в Україні в непередбачуваних ситуаціях.
- Швидкопсувних, коли використовуються фургони та рефрижератори зі спеціально обладнаним кузовом, у якому підтримується потрібний температурний режим.

Додатковою перевагою, звичайно, будуть і супутні послуги, такі як бухгалтерські, щоб зменшити навантаження на власну бухгалтерію, та юридичні послуги. Не всі мають юриста в компанії, але виникає необхідність в юридичному супроводі, організації оформлення міжнародного ліцензування на вантажні автомобілі чи разова допомога у вирішенні труднощів.

Як обрати надійного партнера?

Дуже важливим є правильний вибір транспортної компанії, якій можна довірити вантаж. Не можна керуватись лише ціною, не завжди зазначена на початку найнижча ціна такою і лишається. Необхідно обов’язково зважати на досвід, репутацію, кількість реалізованих проектів тощо.

Мабуть, кожному, хто має хоч якесь відношення до логістики, відома найбільша міжнародна логістична платформа Lardi-Trans, яка об'єднала тисячі перевізників, вантажовідправників та експедиторів з Європи й Азії. Ми звернули увагу на перевізника, який на сьогодні в рейтингу займає перше місце, має близько 15 років досвіду та підтверджену репутацію сотнями відгуків. Це компанія The Hot Logistics на чолі з Горячою Альоною Юріївною (ФОП Горячий А. А.).

У чому ж успіх компанії? Згідно з відгуками, компанія бере на себе відповідальність і позбавляє своїх клієнтів зайвої роботи, працює швидко, дбайливо й надійно. Доставка виконується вчасно, а вантаж приходить непошкодженим в повному об’ємі. Це одна з небагатьох компанія, яка не припиняла свою діяльність навіть 24 лютого, коли в країні почався хаос, а організацію перевезення вантажа здійснює протягом години.

Професійна команда заявляє, що вони не працюють за шаблоном. Індивідуальний підхід – невід'ємна частина та обов'язкова умова компанії The Hot Logistics, що дає змогу врахувати всі ризики та оперативно вирішувати нестандартні завдання. За кожним клієнтом закріплений персональний логіст, який оптимізує маршрут перевезення та відстежує стан відправлення, несе повну матеріальну відповідальність за товар. Водії мають багаторічний досвід роботи, є професіоналами своєї справи, а власний автопарк налічує різноманітну техніку, щоб виконати перевезення будь-яких видів вантажів в Україні та за її межами. У компанії є багатотонні фури, цистерни, рефрижератори, трали, швидкі газелі та інші види транспорту.  

Альона Горяча зазначає: «Мета The Hot Logistics – не створення робочих місць, а насамперед бажання допомогти людям, бути корисним, допомагати клієнтам досягати своєї мети за рахунок вирішення всіх, навіть супутніх, питань логістичного напряму».

Якісні логістичні послуги є запорукою успішного функціонування бізнесу, вчасної доставки продукції й важливою складовою задоволеності кінцевого споживача, формування його лояльності. А професійні компанії реагують на зміни ринку логістики, знаходить індивідуальний підхід та рішення, виходячи з пріоритетів та вимог замовника щодо часу й вартості.

Якщо Ви потребуєте надійного перевізника або маєте додаткові запитання, звертайтеся за телефоном: +38 096 634 16 17.

Сайт компанії: https://thehotlogistics.com/

 

Читайте також: XXVII Всеукраїнський День Логіста: Відновлення ланцюгів постачання в умовах воєнного та післявоєнного стану

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*