05 січня 2023

Бізнес не може лишатися осторонь соціальних завдань

Бізнес не може лишатися осторонь соціальних завдань

4011

2022 рік виявився складним не лише для бізнесу, а й для кожного громадянина України. Не зважаючи на всі труднощі, бізнес на національному ринку демонструє стійкість і в той же час займається благодійністю. Це свідчить не лише про незламність, але й про людяність, адже без моральних цінностей рух вперед неможливий. І це стосується як бізнесу, так і кожної особистості окремо.

Дуже важливу роль у наданні гуманітарної допомоги українцям відіграє 4PL-оператор «Євро-Азіатська Логістична Компанія» на чолі з Радченко Андрієм Миколайовичем. На сьогодні компанія співпрацює з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), що є частиною системи ООН https://www.iom.int/. Це провідна міжурядова організація, яка підтримує та надає гуманітарну допомогу по всій Україні.

Окремо компанія надає й адресну допомогу тим, хто цього найбільше потребує. Так, на складі «Євро-Азіатської Логістичної Компанії» збирають три види гуманітарних наборів, які охоплюють продуктову групу та побутову хімію. Потужності компанії дають змогу збирати протягом дня близько 2000 наборів та відправляти їх по всій Україні, зокрема в найбільш постраждалі регіони, де така допомога є життєво необхідною.

Події останніх місяців, коли критична інфраструктура зазнає систематичних обстрілів, звичайно, залишає свій відбиток, але й у цих умовах логістичний оператор продовжує працювати з високою ефективністю. Щоб не зменшувати оберти й працювати в повному або частковому блекауті, компанія має два промислових генератори. Також на підприємстві працює Starlink та наявні підзарядні акумулятори, які забезпечують повноцінне функціонування бізнесу.

«Євро-Азіатська Логістична Компанія» – це висококваліфікований оператор логістичних послуг, який інтегрує свої процеси в формат 4PL логістики, щоб надавати більш високий рівень логістичних послуг. Серед послуг компанії – транспортна і складська логістика, логістика E-commerce з наданням необхідних додаткових послуг, митні послуги, операції крос-докінгу, фулфілмінгу, планування і проектування всіх ланок постачання тощо.

Співпрацюючи з такими компаніями, ви також приєднуєтесь до соціальних ініціатив, так необхідних нашій країні. Це дає змогу отримувати додаткові ресурси й направляти їх на нагальні потреби.

Серед активів компанії склади класу А та В, а також 11 складів крос-докінгу по всій Україні. Крос-докінгові площадки можна використовувати для зберігання товарів, їхнього переміщення чи у форматі крос-докінг, що дає змогу помітно зменшити витрати на логістику. Складські потужності є у Києві, Львові, Рівному, Тернополі, Луцьку, Одесі, Миколаєві, Ужгороді, Харкові, Дніпрі, Івано-Франківську та Чернівцях. Загально кількість палетомісць перевищує 15 000.

Склади класу А мають шестиярусне зберігання. Склади класу В – чотириярусне, але до них пролягає залізнична гілка. Таким чином, компанія реалізовує логістичний ланцюг не лише автотранспортом, а й залізницею. Складські приміщення обладнані воротами з гідравлічними платформами, що вирівнюють, з рампою, з пандусом, мають повітряне опалення, вентиляцію, кондиціювання, спринклерну систему пожежогасіння та пожежну сигналізацію, забезпечені охороною, відеоспостереженням і сигналізацією.

Переваги логістичного оператора:
- індивідуальний підхід до кожного клієнта,

- передові технології,
- ефективна логістика,
- гнучке ціноутворення,
- команда професійних працівників,
- точність обліку завдяки системі керування WMS Logistic Vision Suite,
- високий рівень послуг, що підтверджують постійні клієнти.

Серед клієнтів «Євро-Азіатської Логістичної Компанії» такі відомі компанії: мережа продуктових магазинів «КОЛО», АЗК «WOG», мережа супермаркетів «АТБ-Маркет», ТОВ «Маревен Фуд Європа», постачальник «Зевс кераміка», компанія «Еколь», «Керама Експерт», MOM – МОМ Міжнародна Організяція, Агро Поділля, TI – ТОВ «ТРАНСІНВЕСТКОМПАНІ», VF – ТОВ «ВЄРОЛ ФАРМ» та інші.

Ефективну координацію роботи складу та транспорту забезпечує TMS (Transportation Management System), що має додатковий ефект завдяки скороченню простоїв транспорту та оптимізації маршрутів. Для обробки вантажів на складі використовується техніка марок Jungheinrich та Still, а також система управління WMS Logistic Vision Suite. За допомогою цієї WMS забезпечується зростання продуктивності, оптимізація складських операцій, ріст обсягу обробленого товару, скорочуються товарні залишки, нівелюється людський чинник, підвищуються показники KPI та знижується відсоток помилок. Також клієнт має можливість отримувати інформацію в режимі реального часу. Додатково Logistic Vision Suite має інтегровану систему керування транспортом.

«Євро-Азіатська Логістична Компанія» може комплексно забезпечувати роботу E-commerce. На базі WMS Logistic Vision Suite реалізовані процеси відео та вагового контролю, що дають можливість обробляти понад 30 000 000 тис. одиниць продукції на день. І що надважливо, за умови обробки такої кількості товарів KPI помилок не перевищує 0,002%.

Транспорт забезпечує доставку понад 10 000 тис. палет на місяць. Показники KPI серед наявних клієнтів у розрізі виконання заявок на відвантаження товару (витратні замовлення) дорівнює 99,98%, а якість відвантажень – 99,99%.

Якщо у вас виникли питання або потребуєте логістичного оператора,
звертайтеся за телефоном +38 (093)3115202.
E-mail: office@ealc.com.ua
Сайт компанії: https://ealc.com.ua/

Читайте також: Виробництво косметики під час війни: кейс PROCARE

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*