Німецький виробник сиру Käserei Champignon — традиції якості та мистецтво смаку
Käserei Champignon — один з найвідоміших німецьких виробників сиру у світі. Його історія почалась у 1908 році, коли Джуліус Гіршле винайшов рецепт нового камамберу. Його смак вирізнявся унікальними грибними відтінками, не властивими жодному іншому сиру. Саме від нього і походить назва бренду — Käserei Champignon.
Продукція компанії швидко стала найбільш продаваною в Німеччині. Згодом невелика сімейна сироварня перетворилась на успішного міжнародного гравця, демонструючи найвищі стандарти якості та сміливість до інновацій. У 1961 році завод купила родина Хофмайстер, що володіє та керує ним дотепер.
Сьогодні компанія експортує фірмову продукцію у більш ніж 55 країн світу, в тому числі — на ринок України. Офіційний та ексклюзивний імпортер сирів Käserei Champignon в Україну – компанія Regno.
Käserei Champignon займає лідерську позицію у категорії сирів з пліснявою на українському ринку. Уся продукція — безлактозна, вегетаріанська (у процесі виготовлення використовується мікробіологічний сичужний фермент нетваринного походження) та халяльна, тобто дозволена до вживання в ісламській культурі (є сертифікати, що це підтверджують). Унікальні смаки та бездоганна якість виробника засвідчена багатьма національними та міжнародними відзнаками.