12 листопада 2024

Німецький виробник сиру Käserei Champignon — традиції якості та мистецтво смаку

Німецький виробник сиру Käserei Champignon — традиції якості та мистецтво смаку

7485

Käserei Champignon — один з найвідоміших німецьких виробників сиру у світі. Його історія почалась у 1908 році, коли Джуліус Гіршле винайшов рецепт нового камамберу. Його смак вирізнявся унікальними грибними відтінками, не властивими жодному іншому сиру. Саме від нього і походить назва бренду — Käserei Champignon.

Продукція компанії швидко стала найбільш продаваною в Німеччині. Згодом невелика сімейна сироварня перетворилась на успішного міжнародного гравця, демонструючи найвищі стандарти якості та сміливість до інновацій. У 1961 році завод купила родина Хофмайстер, що володіє та керує ним дотепер.

Сьогодні компанія експортує фірмову продукцію у більш ніж 55 країн світу,  в тому числі — на ринок України. Офіційний та ексклюзивний імпортер сирів Käserei Champignon в Україну – компанія Regno.

Käserei Champignon займає лідерську позицію у категорії сирів з пліснявою на українському ринку. Уся продукція — безлактозна, вегетаріанська (у процесі виготовлення використовується мікробіологічний сичужний фермент нетваринного походження) та халяльна, тобто дозволена до вживання в ісламській культурі (є сертифікати, що це підтверджують). Унікальні смаки та бездоганна якість виробника засвідчена багатьма національними та міжнародними відзнаками.

Один із найпопулярніших сирів Käserei Champignon серед українських споживачів — Dorblu. Цей м’який сир з блакитною пліснявою понад 100 років виготовляється за незмінним рецептом, який зберігається у таємниці. Молоко для нього беруть тільки в Баварії. Лише в конкретних фермерів, які знають чим саме потрібно годувати корів, щоб молоко підходило для виготовлення Dorblu. До слова, цей сир вже 30 років на ринку України.

Ще один улюбленець українців — Grand Noir — найкращий у світі сир з пліснявою у 2016 та 2022 році, за версією World Championship Cheese Contest. Його унікальна особливість — дозрівання в чорній восковій оболонці. Саме це наділяє сир неповторним, ніжно-пікантним смаковим характером. І саме оболонка захищає благородну поверхню сиру від світла, зберігаючи тим самим всю гамму смаків та післясмаків.

Особливої уваги заслуговує Cambozola. Преміальний м’який сир з подвійною пліснявою (білою та блакитною), створений сироварами заводу у 1980 році. Тоді ж компанія запатентувала назву та технологію виробництва, яку досі тримає у суворій таємниці. Cambozola — лідер продажів серед сирів з пліснявою у Німеччині, відзначений нагородами міжнародного рівня: Superior Taste Award 2019, World Cheese Award 2021 та World Championship Cheese Contest 2022.

Лінійка сирів Briette демонструє справжню ідилію смаку — від вершкової ніжності до елегантної пікантності. Це м'який дозрілий сир з пліснявою відкриває широке поле для кулінарних експериментів та яскравих смакових вражень.

Käserei Champignon зайняв нішу преміальних сирів в Україні та став улюбленцем тих, хто цінує автентичні смаки та виняткову якість. Продукцію компанії можна знайти на полицях найбільших національних та локальних торгових мереж, таких як Сільпо, Novus, Metro, Auchan, Varus та інші.

Зважаючи на зростання попиту на делікатесні сири та розвиток культури споживання загалом, виробник має великі перспективи для зміцнення своїх позицій та розширення ринкових горизонтів.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*