09 червня 2017

ПОРАДИ ВІД “ФОРНЕТТІ”. РОЗМОРОЖУЄМО ЛИСТКОВЕ ТІСТО.



Також користуються наступними способами:
– розморожування за допомогою мікрохвильової печі (обравши режим “розморожування”)
– розморожування у духовці (в жодному разі не поміщати тісто в гарячу духовку! – лише підігріту)
– розморожування за кімнатної температури (уважно слідкуємо за рівномірністю розтавання!)
– розморожування за допомогою гарячої води (пакет з тістом поміщають у гарячу воду, але ми дуже не радимо використовувати цей метод, адже з великою вірогідністю можна зіпсувати тісто).
Який би спосіб розморожування Ви не вибрали, необхідно прослідкувати за тим, щоб перед приготуванням листкове тісто повністю розморозилось і вже тоді приступати до випічки.

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*



Всі компанії "Постачальники продуктів харчування "